Emniyete Ses Bombalı Saldırı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Emniyete Ses Bombalı Saldırı

Emniyete Ses Bombalı Saldırı
27.07.2012 13:20  Güncelleme: 13:57

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü'ne ses bombalı saldırı düzenlendi. Ölen ya da yaralanan olmadı.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde gece Emniyet Müdürlüğü'ne ses bombalı saldırı düzenlenirken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Edinilen bilgiye göre, gece saat 00.50'de Gazi Caddesi Mescit Mahallesi'nde bulunan Silvan Emniyet Müdürlüğü'ne kimliği belirsiz kişi veya kişilerce atılan ses bombası büyük bir gürültüyle patladı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, patlama çevrede paniğe neden oldu. Olay yeri inceleme ekipleri bölgede incelemelerde bulundu.

Mahalle sakinleri, büyük bir gürültüyle uyandıklarını söyledi. Polis, ses bombasını atanları yakalamak için çalışma başlattı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Emniyete Ses Bombalı Saldırı - Son Dakika


Advertisement