En Güzel Çocuk Seçildi - Son Dakika
Güncel

En Güzel Çocuk Seçildi

En Güzel Çocuk Seçildi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bir mobilya mağazası çocuk güzellik yarışması düzenledi.

24.04.2012 09:34  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Türkiye'de farklı etkinliklerle kutlanırken, bir mobilya mağazası çocuk güzellik yarışması düzenledi. Yarışmaya 200 çocuk katılırken, erkek dalında Özgür Ersan, bayan dalında Zeynep Polat kazandı.

İzmir'in Yağhaneler semtindeki Yeşilbay Mağazası'nın sahipleri Soner ve Caner Bayram kardeşler, etkinliğe katılımın yoğun olduğunu ifade ederek, çocuklara motive ve eğlenceli bir etkinlik düzenlediklerini bildirdi. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Caner Bayram, "Çocukların bu yarışmada yetenekleri de yarıştı. Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir" dedi.

Yarışmanın sunuculuğunu İzmirli Mikrop lakabıyla tanınan Durmuş Hikmet'in yaptığı yarışmada erkek dalında birinci olan Özgür Ersan; "Çok sevindim. Çok eğlenceli bir etkinlikti. Anne ve babamla gezmeye gelmiştik. Yarışmaya katıldım ve birinci oldum. Çok mutluyum" dedi.

Bayan dalında birinci olan Zeynep Polat ise, çok güzel bir yarışma olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Çok eğlendik. Hep böyle yarışmalar olsun. Bizde oynayalım, eğlenelim."

Yarışma sonunda birincilere arabalı yatak, plaket verildi. Katılım gösteren her çocuğa da 200 Türk lirası değerinde hediye çeki verildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel En Güzel Çocuk Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement