En Özel Anılarınızı Windows 8 ile Ölümsüzleştirin - Son Dakika
Güncel

En Özel Anılarınızı Windows 8 ile Ölümsüzleştirin

En Özel Anılarınızı Windows 8 ile Ölümsüzleştirin

Windows 8 uyumlu Türkiye'deki ilk fotoğraf baskı uygulaması Benimfotokitap, Microsoft Store'da ücretsiz olarak kullanıcıların beğenisine sunuldu.

07.11.2012 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sevdiklerinizle en özel anılarınızı Benimfotokitap ile Windows 8 üzerinde ölümsüzleştirin

Dijital fotoğraf baskı çözümlerinin lider markası Silverlab, Microsoft'un en yeni işletim sistemi Windows 8 ile uyumlu fotoğraf baskı uygulaması "Benimfotokitap" ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Windows 8'in metro tasarımının tüm özelliklerine ve fonksiyonlarına uygun olarak geliştirilen uygulamayla kullanıcılar, istedikleri fotoğraflarla ilgili çıktılar, posterler ve kanvaslar gibi siparişleri kolaylıkla verebiliyor.

Micsoroft Store'dan ücretsiz olarak indirilebilen uygulamayla kullanıcıların sevdikleriyle en keyifli dakikalarından oluşan anıları bir kitapta toplaması sadece birkaç tıklama yetiyor. Fotoğraflara yazılar eklemek, istenilen şekilde biçimlendirmek ya da renkli çerçeveler yaratmanın kolaylığını yaşayan kullanıcılar ayrıca t-shirt, yapboz, yastık gibi ürünlere de sahip olabiliyor.

2 ila 4 gün arasında tüm yaratılanlar elinizde

Benimfotokitap uygulamasıyla yaratılan tüm ürünler iki ila dört gün arasında kullanıcılarla buluşuyor. Resimlerin siparişi ve depolanması için Microsoft Windows Azure bulut sistemini kullanan uygulama, Türkiye, Almanya, Hollanda, Avusturya ve İsviçre'de hizmet veriyor.

Ücretsiz uygulamayla Almanya ve Türkiye pazarının öncelikli olarak hedeflendiği dile getiren Silverlab Şirket Müdürü Ömer Osman Fidan, "Uygulamanın kullanışlılığı ve Windows 8'in büyük kullanıcı deneyimi, tüm müşterilere fotoğrafla ilgili ürünleri sipariş edebilmeleri için bir şans veriyor ve üstün kullanıcı memnuniyeti sağlıyor. Sadece birkaç tıklama ile müşteriler siparişlerini kolayca tamamlayabiliyor" dedi. Windows 8'in tanıtımından önce uygulama mağazasında yerini alan Benimfotokitap uygulaması konusunda desteği için Microsoft'a teşekkür eden Fidan, "Bu alandaki 10 yılı aşkın deneyimimizi kullanıcılara yansıtmak istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel En Özel Anılarınızı Windows 8 ile Ölümsüzleştirin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement