Erdek'te Kayıp Üçüncü Balıkçının da Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Erdek'te Kayıp Üçüncü Balıkçının da Cesedi Bulundu

Erdek\'te Kayıp Üçüncü Balıkçının da Cesedi Bulundu

Balıkesir'in Erdek İlçesi'nde, denize açıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 3 balıkçıdan 31 yaşındaki Nihat Burul'un da cesedi bulundu.

20.03.2013 16:56

Balıkesir'in Erdek İlçesi'nde, denize açıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 3 balıkçıdan 31 yaşındaki Nihat Burul'un da cesedi bulundu. Dün cesedi kıyıya vuran Tanay Koska'nın cenazesi Erdek'te toprağa verildi.

Geçtiğimiz 2 Mart'ta avlanmak için denize açılan 28 yaşındaki Selçuk Eğritepe, 30 yaşındaki Tanay Koska ve Nihat Burul'dan bir daha haber alınamadı. Üç arkadaşın kullandığı tekne ve ağlar, bir süre sonra Erdek Mayın Filo Komutanlığı tarafından yapılan aramalar sonucu Erdek'e 3, kıyıya 1.5 mil uzaklıkta Şirinçavuş Köyü açıklarında 39 metre derinlikte bulundu. Balıkçıları bulmak için arama çalışmaları devam ederken, Edincik Beldesi yakınlarında geçen hafta kıyıya vurmuş bir erkek cesedi bulundu. Yapılan inceleme sonucu cesedin kayıp balıkçılardan Selçuk Eğritepe'ye ait olduğu belirlendi. Kayıp balıkçılardan Tanay Koska'nın cesedi ise dün sabah Erdek İlçesi'nde kıyıya vurdu.

Nihat Burul'un cesedi de bugün Erdek'ten 25 kilometre uzaklıktaki İlhanlar ve Narlı köyleri arasındaki fener yakınlarında vatandaşlar tarafından bulundu. Ailesinin teşhis ettiği Burul'un cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

KOSKA TOPRAĞA VERİLDİ

Dün cesedi kıyıya vuran Tanay Koska'nın cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından Erdek'e getirildi. Cenaze Çarşı Camii'ndeki öğle namazının ardından Şehir Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze törenine Erdek İlçe Kaymakamı İsmail Kaygısız, Belediye Başkanı Ak Parti'li Hüseyin Aysan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Onur Bakırhan, Emniyet Müdürü Mustafa Hakan Zorlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. - Balıkesir/ Erdek

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdek'te Kayıp Üçüncü Balıkçının da Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement