Ereğli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Ereğli'den Kısa Kısa

Ereğli\'den Kısa Kısa

Ereğli ilçesine bağlı Kandilli beldesinde, bozulan yollarda onarım çalışması başlatıldıKandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden itibaren beldenin alt ve üstyapı sorunlarını belirledikleri öncelik sırasına göre çözüme kavuşturma...

14.10.2018 17:00

Ereğli ilçesine bağlı Kandilli beldesinde, bozulan yollarda onarım çalışması başlatıldı

Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden itibaren beldenin alt ve üstyapı sorunlarını belirledikleri öncelik sırasına göre çözüme kavuşturma gayretinde olduklarını belirtti.

Beldede belli aralıklarla muhtelif cadde ve sokaklarda yol bakım ve onarım çalışmaları ile ulaşımdaki sorunları ortadan kaldırmaya çalıştıklarını anlatan Aydın, "Bu çalışmalarımız mevsim şartlarına göre devam edecektir." dedi.

Aydın, Gökçeler Mahallesi Korkmaz Sokak'ta yağmur suyu drenaj kanalı çalışmalarının da sürdüğünü sözlerine ekledi.

Sakindere Islah Projesi'nde sona gelindi

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Sakindere bölgesinin ıslah çalışmalarının son aşamaya geldiğini bildirdi.

Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bağlık Mahallesi'nde 1 milyon 683 bin lira bedelle ihaleye edilen Sakindere Islah Projesi kapsamında kaldırım, korkuluk ve asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Projenin tamamlanmasını Bağlık Mahallesi'nin özlemle beklediği ifade eden Uysal, şunları kaydetti:

"Projede ıslah çalışması bitirilen derenin duvar yükseklikleri 5'er ve 3'er metre yapıldı. Dere kenarında 6 metrelik gezi yolu, 7 metrelik araç yolu, sağlı sollu kaldırımlar yapılıyor. Bu bölgedeki enerji yer altına alındı ve sokak lambaları yerleştirildi. Şu anda asfaltı yapılıyor ve kaldırım düzenlemeleri devam ediyor. Kaldırımların ve derenin kenarlarına korkuluk yaptırıyoruz. Gezi yolunda yeşil alanlarla birlikte burada parklar, piknik alanları ve futbol sahaları oluşturacağız. Bölgenin çehresi değişti. Bölgede oturan vatandaşların yüzlerinin gülmesinden dolayı çok mutluyum. Özellikle Bağlık Mahallesi'nde oturanlara ve ilçemize hayırlı olsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ereğli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement