Erkan Petekkaya'nın 'Rüya Tatili' Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Erkan Petekkaya'nın 'Rüya Tatili' Devam Ediyor

Erkan Petekkaya\'nın \'Rüya Tatili\' Devam Ediyor

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Güney Afrika'dan sonra Hint Okyanusu'ndaki Mauritius Adası'na gitti. Ünlü oyuncu egzotik tatilinden fotoğraflar paylaştı.

27.08.2014 15:44  Güncelleme: 16:55

Türkiye'nin yanı sıra Ortadoğu ülkelerinde beğenilerek izlenen 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde 'Ali Kaptan' rolünü canlandıran Erkan Petekkaya, Güney Afrika'dan sonra Hint Okyanusu'ndaki Mauritius Adası'nda tatilini devam ettirdi.

VAHŞİ HAYVANLARLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

İki hafta önce eşi ve oğlu ile birlikte Güney Afrika'ya uçan Petekkaya, burada safariye katılırken, vahşi hayvanlarla çektirdiği fotoğrafları da sosyal medya aracılığıyla takipçileri ile paylaştı. Erkan Petekkaya, yerlilerle birlikte bir ara davul çalarkenki fotoğrafını da "Güney Afrika'da, Mandela'nın ülkesinde onun yoldaşlarıyla aynı sahnede onun müziğini yapmak çok keyifliydi" diyerek paylaştı.

EGZOTİK TUR

Erkan Petekkaya, Güney Afrika'dan sonra Hint Okyanusu'ndaki Mauritius Adası'na geçti. Hint Okyanusu'nun güney batı bölümünde kalan adada denizaltı ile dalan Petekkaya, birbirinden ilginç fotoğraflarını da hayranları ile paylaşırken, egzotik turdan son derece memnun olduğunu söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erkan Petekkaya'nın 'Rüya Tatili' Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement