Yönetici Olduğu Siteye Saldırdılar, Erman Toroğlu Çılgına Döndü - Son Dakika
Güncel

Yönetici Olduğu Siteye Saldırdılar, Erman Toroğlu Çılgına Döndü

Bodrum'da, ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nun evinin de bulunduğu sitenin güvenliğine saldıran şahıslar, Toroğlu'nu çıldırttı.

24.08.2014 16:39  Güncelleme: 20:20

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde, futbol yorumcusu, eski hakem Erman Toroğlu’nun yöneticiliğini yaptığı siteye, içinde iki kadın arkadaşının bulunduğu otomobille girmesine izin verilmeyen S.B., öfkeden çılgına döndü. Güvenlik kulübesi ve bariyerlere sandalye ile saldıran S.B., kulübenin camlarını kırdı. Saldırgan S.B. ve kadın arkadaşları gözaltına alınırken, saldırı anı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Site yöneticisi Toroğlu da emniyete giderek olayla ilgili ifade verdi.

ERMAN TOROĞLU ÇILGINA DÖNDÜ

Erman Toroğlu'nun evinin bulunduğu siteye üç kişi saldırıda bulundu. Sitenin yönetim kurulu başkanı da olan Toroğlu, yaşananlar karşısında çılgına döndü. Akçamkor sitesinde evi bulunan Toroğlu site güvenliğine saldıran kişiden şikayetçi oldu.

SİTE GÜVENLİĞİ İÇERİ ALMADI, CAMI ÇERÇEVEYİ İNDİRDİLER

Sabah saatlerinde sitenin kapısına yanaşan araba ile siteye girmek isteyen 2'si bayan 3 şahıs ile güvenlikçi arasında tartışma çıktı. Site güvenliğinin içeri almaması sonucu 3 kişi site girişindeki kapıyı kırdı. Güvenlik kulübesinin camlarını yere indiren şahıs daha sonra güvenlik kulübesinin içindeki eşyalara zarar verdi.

TOROĞLU, ŞİKAYETÇİ OLDU

Olayın ardından sitenin yöneticisi Erman Toroğlu da, S.B, H.A. ve T.Y isimli şahıslardan şikayetçi oldu. Güvenlik kulübesinin camlarını kıran, kapısını dağıtan S.B ise olayın ardından polisi arayarak site güvenliğinde duran şahsın yanında bulunan bayanları taciz ettiğini söyleyerek şikayetçi oldu.

"BİR DE BİZİ TEHDİT EDİYOR"

Bodrum Emniyet Müdürlüğüne giden Toroğlu, yapılanların kimsenin yanına kalmayacağını belirterek şöyle konuştu: "Sabah saatlerinde 3 kişi site önüne gelmiş. Kapıda duran danışman buyurun yardımcı olayım diyor. Birden arabadan inen 1 erkek ve 2 bayan güvenlik kulübesini yıkmışlar sonra sitenin kapısını kıran şahıslar olay yerinden uzaklaşmış. Ben peşlerine düştüm. Adamları buldum şikayetçi oldum. Zaten adamın birçok suçu varmış. Bir de bizi tehdit ediyor. 'Gelip orayı dağıtacağız' diye. Benim yarın programım var bir televizyon kanalından inşallah iki gün sonra gelirlerde ben de burada olurum."

Site yönetimini toplayan Toroğlu, olayı anlattı. Sitedekilerin daha dikkatli olmasını isteyen ünlü futbol yorumcusu Toroğlu, kırılan camları ve site kapısını inceledi.


Yönetici Olduğu Siteye Saldırdılar, Erman Toroğlu Çılgına Döndü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yönetici Olduğu Siteye Saldırdılar, Erman Toroğlu Çılgına Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • UKKUS;: Yok arkadaş, yok rahatlık yok. Futbolcusu saldırır, taraftarı saldırır. Tam başını dinleyecekken başkaları saldırır. Saldır da saldır. 6 0 Yanıtla
  • Deli: Bu içi girmek isteyen adamın o sitede evi var mı yok mu?yok ise neden bu siteye girmek istediler? 2 0 Yanıtla

Advertisement