Erzincan İl Genel Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Erzincan İl Genel Meclisi Toplantısı

Erzincan İl Genel Meclisi Toplantısı

Erzincan İl Genel Meclisi kasım toplantısında 2017 yılı bütçesi, 65 milyon 473 bin lira olarak belirlendi.

21.11.2016 15:28

Erzincan İl Genel Meclisi kasım toplantısında 2017 yılı bütçesi, 65 milyon 473 bin lira olarak belirlendi.

İl Özel İdaresinden yapılan açıklamaya göre, Erzincan İl Genel Meclis Başkanı Ünal Tuygun başkanlığında devam eden kasım ayı toplantılarında 2017 yılı yatırım ve bütçe görüşmeleri yapıldı.

Toplantıların bugünkü oturumunda 2017 yılı yatırım bütçesi oluşturularak karara bağlandı. 2016 yılında 54 milyon 700 bin lira olan yatırım bütçesi 2017 yılında 65 milyon 473 bin lira olarak belirlendi. Meclis üyeleri ve Özel İdare birimleri tarafından belirlenen bütçe Mecliste oy birliğiyle kabul edildi.

İl Genel Meclisi Başkanı Tuygun, Meclis üyeleri ve Özel İdare yöneticileri ile çalışanlarına teşekkür etti.

Önceliğin köylerdeki altyapı projeleri olduğunu söyleyen Tuygun, "Geleceğe yönelik bir yatırım stratejisi izledik. Görsellikten ziyade toprağın altına modern kanalizasyon, içme suyu şebekesi ve su depoları olmak üzere ciddi bir çalışma başlattık. Bu noktada ilçelerde ve köylerimizde altyapı çalışmalarına hız verildi ve belli bir noktaya geldik. Bu yıl içinde başladığımız sıcak asfalt tesisiyle de bölgemizde sıcak asfalt yol yapımına başladık, pilot bölge olarak merkezde köylerimizi sıcak asfalta kavuşturduk. 2017 baharı ile grup köylerimizde yollarımızı sıcak asfaltla kaplayacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erzincan İl Genel Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement