Esed, Camileri Bombalıyor! - Son Dakika
Güncel

Esed, Camileri Bombalıyor!

Esed, Camileri Bombalıyor!

Suriye'de bir caminin bombalanma ânı, amatör kameralara böyle yansıdı.

05.09.2012 22:38  Güncelleme: 23:56

Suriye'de bir caminin bombalanma anı, amatör kamera tarafından görüntülendi.

Görüntülerde ilk başta cami çevresinde daha önce bombalanan alanlar ve zarar görmüş olan minarenin altı yer alıyor.

Saniyeler sonra ise cami bombalanıyor ve minare büyük bir gürültü ile yere yıkılıyor. Görüntüyü kaydedenler, Beşşar Esed'e yönelik hakaretlerde bulunuyor.

Videonun sosyal ağlarda paylaşımından kısa bir süre sonra ise caminin, Özgür Suriye Ordusu mensuplarınca, Esed aleyhine propaganda amaçlı olarak yine muhaliflerce bombalandığı yorumları yapıldı.

"ESED'İN GİDECEĞİNDEN EMİNİZ"

ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton 6 ülkeyi kapsayan 11 günlük gezisinin en önemli durağı olan Pekin'e geçti. Burada Çin Cumhurbaşkanı Hu Jintao ile görüşen Hillary Clinton, basının karşısına çıktı.

Suriye'deki durumun tüm bölgenin barış ve istikrarı için tehdit oluşturduğuna, çatışmaların uzamasının, tehdit riskini daha da artırdığı, sınırları aşarak, çevre ülkelerin istikrarına zarar verdiğini belirten Clinton, " Lübnan'daki tehlikeli çatışmaların arttığına ve Türkiye ve Ürdün'deki tansiyonun arttığına çoktandır şahit oluyoruz." diye konuştu.

Clinton konuşmasında, Suriyeli muhalifleri destekleyen ülkelerle çalışmayı devam edeceklerini belirtti ve "Esed sonrasının planlarını yapıyoruz. Çünkü gideceğinden eminiz.' diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Esed, Camileri Bombalıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement