Esenyurt'ta 2 kişiye, silahla tehdit ederek zorla senet imzalattırdıkları iddiasıyla yakalanan 4 kişiden 2'si tutuklandı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğüne başvuran mütahit F.A, Menşule A. ile ablası Buket A'nın bir daire almak için ofisine geldiklerini, daireyi beğenen kız kardeşlerin daveti üzerine evlerine gittiğini söyledi. Bu sırada eve gelen 2 erkeğin "sen burada ne arıyorsun" diyerek kendisini silahla tehdit ettiğini anlatan F.A, 100 bin liralık senet imzalattırıldığını iddia etti.
Polise başvuran diğer mağdur hurda deposu sahibi M.U. ise daha önceden tanıdığı Buket A. ile gezmek için otomobille Esenyurt'ta ormanlık alana gittiklerini, burada otomobilin yanına gelen 2 erkeğin kendisini silahla tehdit ederek cebindeki 600 lirayı alıp 70 bin liralık senet imzalattırdığını ileri sürdü.
Şikayetler üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Menşule A. (20) ile Buket A'yı (21) gözaltına aldı. Kız kardeşlerin sorgulaması sonucu, mağdurlara zorla senet imzalattırdıkları iddia edilen Hakan G. (30) ile Çetin K. (31) yakalandı.
Mütahit F.A. ve hurda deposu sahibi M.U. tarafından teşhis edildikten sonra emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 4 kişiden Hakan G. ile Çetin K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Buket A. ve kız kardeşi Menşule A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - İstanbul
Son Dakika › Güncel › Esenyurt'ta Gasp ve Tehdit İddiasıyla 2 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.