Eşini Sokak Ortasında Öldüresiye Dövdü - Son Dakika
Güncel

Eşini Sokak Ortasında Öldüresiye Dövdü

Eşini Sokak Ortasında Öldüresiye Dövdü

İstanbul Maltepe'de, boşanma davaları devam eden çift sokak ortasında kavga etti. Gözü dönen öfkeli adam, eşini öldüresiye dövdü.

29.01.2014 09:40  Güncelleme: 11:48

Maltepe'de aralarında boşanma davası devam eden çift sokak ortasında kavga etmeye başladı, gözü dönen öfkeli adam eşini feci şekilde döverken kavgayı çevreden yardıma gelen vatandaşlar ayırdı. Burnu kırılan ve yüzü kanlar içinde kalan kadın olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken eşi gözaltına alındı.

BİLİNMEYEN BİR NEDENLE TARTIŞTILAR

Olay saat 08.30'de İstanbul Maltepe Girne Mahallesi Çiftlik Sokak'ta meydana geldi. Boşanma davaları süren ve 8 aydır ayrı yaşayan çift sokak üzerinde bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

BAŞINA KALDIRIMLARA VURARAK SÜRÜKLERDİ

Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlerine hakim olamayan Mustafa Bayram (50) eşi Ayşe Bayram (48)'ı sokak ortasında feci şekilde dövdü. Öfkeli adam eşinin yüzüne yumruklar atıp başını kaldırıma vurarak yaralarken, kadını çevredeki vatandaşlar kurtardı.

BURNU KIRILDI YÜZÜ KANLAR İÇİNDE KALDI

Kavgayı gören çevre sakinleri olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağırdılar. Burnu kırılan ve yüzü kanlar içinde kalan kadın olay yerine gelen ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

"KIRILMADIK YERİ KALMADI HER YER KAN İÇİNDE KALDI"

Ayşe Bayram ambulansa bindirilirken "Eşim darp etti beni. 8 aydır yoktu zaten" diye konuştu. Bir görgü tanığı sokakta aracıyla ilerlerken adamın eşini dövdüğünü görünce hemen aracından inerek kadını adamın elinden aldıklarını söyledi.

Mahalle sakini bir kadın da yaptığı açıklamada, "Boşanmak üzerelerdi, Sokakta burada kadını dövdü, kafasını yerlere vurdu. Burnu kırıldı, kırılmadık bir yeri kalmadı, heryer kan içinde kaldı" diye konuştu. Gözaltına alınan Mustafa Bayram polis merkezine götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşini Sokak Ortasında Öldüresiye Dövdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • MEHMET ALİ TAYFUR: hakedene vurcan zigmisim kuralı 6 10 Yanıtla
  • cotanak: Kadinini döven insanin acizidir 11 3 Yanıtla
  • seçici: genemi - koca? 12 1 Yanıtla
  • AYKUT MUTLU: Tayyip^ten önce karı koca kavgaları olsada kimsenin haberi olmazdı herkes herşeyi kendi evinde yaşardı onu desdekleyenlerin yataklarına kadar girip 3 çocuk diyen tayyip sonrada ailevi alakalara da karışarak milletin özel hayatını tamamen medya yüzünden dışarı yansıttı ve buda ERKEK TERÖRÜ oldu kendisi başlıca bir terör zaten ama kimse farkında değil.HİÇ KİMSENİN HAYATI 4'4 LÜK DEĞİLDİR KAVDA OLU DÖĞÜŞTE FAKAT İÇİNİ BİLMEDEN KİMSEYİ YARGILAYAMAYIZ... 1 0 Yanıtla
  • misafir: ben bu kadını tanıyorum bizim temizlikçiydi yazıkkk 0 0 Yanıtla

Advertisement