Eşini ve Çocuğunu Bıçakladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eşini ve Çocuğunu Bıçakladı

25.09.2013 12:42  Güncelleme: 12:51

Eskişehir'de psikolojik sorunları bulunan kişi, eşini ve 2 yaşındaki oğlunu bıçakladı.

Eskişehir'de psikolojik sorunları bulunan kişi, eşini ve 2 yaşındaki çocuğunu bıçakladı.

Alınan bilgiye göre, Deliklitaş Mahallesi Yunus Emre Caddesi'nde bir evde yaşayan ve psikolojik sorunları bulunduğu öne sürülen Y.A. (58), henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı eşi G.A. (39) ile tartıştı.

Bir süre eşiyle tartışan Y.A, daha sonra mutfaktan aldığı bıçakla eşini ve oğlu Y.B.A'yı (2) yaraladı.

Komşuların haber vermesiyle eve gelen 112 Acil Servis ekipleri, anne ve çocuğunu Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı.

Tedavi altına alınan yaralılardan vucüduna çok sayıda bıçak darbesi alan 2 yaşındaki Y.B.A'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olaydan sonra gözaltına alınan Y.A'nın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eşini ve Çocuğunu Bıçakladı - Son Dakika


Advertisement