Eşini vurup intihar eden polis memuru - - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eşini vurup intihar eden polis memuru -

28.01.2014 14:04

Antalya'da eşini beylik tabancasıyla vurduktan sonra intihar eden polis memuru ve eşinin cenazeleri yakınları tarafından morgdan alındı.

Antalya'da eşini beylik tabancasıyla vurduktan sonra intihar eden polis memuru ve eşinin cenazeleri yakınları tarafından morgdan alındı.

Bir süredir ayrı yaşadığı eşi ev hanımı Ümmühan Yılmaz'ı öldürdükten sonra intihar eden Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Altınova Polis Merkezi'nde görevli polis memuru Ramazan Yılmaz'ın cenazesi ile eşinin cenazeleri, Antalya Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak, toprağa verilmek üzere Karaöz beldesine götürüldü.

Öte yandan Ramazan Yılmaz ile eşi Ümmühan Yılmaz'ın bir süredir ayrı yaşadığı öğrenildi. Ümmühan Yılmaz'ın, aldığı tehditler nedeniyle eşi hakkında mahmkemeden uzaklaştırma kararı çıkarttığı bildirildi. Ümmühan Yılmaz'ın olaydan önce eve zorla giren eşi Ramazan Yılmaz'ı şikayet ettiği ve melekteşlarının eve gelerek Yılmaz'ı gözaltına aldığı öne sürüldü.

Muratpaşa ilçesi Ali Çetinkaya Caddesi 143 numaradaki evinde eşi Ümmühan Yılmaz ile tartışan Ramazan Yılmaz, yanında bulunan beylik tabancasıyla eşinin başına ateş edip ardından intihar etmişti.

Ümmühan Yılmaz, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eşini vurup intihar eden polis memuru - - Son Dakika


Advertisement