Eski Bakan: CHP Bugün Meclis'in Ergenekon'udur - Son Dakika
Güncel

Eski Bakan: CHP Bugün Meclis'in Ergenekon'udur

Eski Bakan: CHP Bugün Meclis\'in Ergenekon\'udur

Ak Partiye destek amaçlı Seçim çalışmaları yürüten eski Devlet Bakanı Salim Ensarioğlu, "CHP bugün meclisin Ergenekon'udur" dedi.

04.03.2014 15:46

Eski Devlet Bakanı Mehmet Salim Ensarioğlu, Hani ilçesine Bağlı Kuyular ve Gürbüz beldelerine ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Diyarbakır Hani İlçe belediye başkan adayı Mehmet Fatih Kayhan, il yönetim kurulu üyesi Mehmet Bakan, il kadın kolları ve il gençlik kolları ve birçok partili hazır bulundu. Ensarioğlu vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek, AK Parti belediyeleri ile alt yapı, su, yol ve diğer sorunların ortadan kalkacağını ifade etti.

Ak Partiye destek amaçlı Seçim çalışmaları kapsamında Hani ilçesine bağlı Kuyular ve Gürbüz Beldelerini ziyaret eden devlet eski bakanı Mehmet Salim Ensarioğlu, daha fazla hizmet için Hani halkının AK Parti'ye yetki vermesini istedi. Ensarioğlu, "Köy köy, mahalle mahalle ziyaretlerimiz devam edecek. Bu ziyaretlerimiz son olmayacak. Eğer sizler bize hizmet etme imkanı verirseniz bundan sonra hep birlikte olacağız" dedi.

"NE ZAMAN Kİ ÜLKEMİZ İÇİN GÜZEL ADIMLAR ATILSA HEP CHP BİR ENGEL ÇIKARIYOR"
Vatandaşlara Çözüm süreci ile ilgili bilgiler aktaran Ensarioğlu, "Sayın Başbakan burada çok cesur bir adım atarak ülkemizin önünü açmıştır. Bizimde bu anlamda her zaman ona destek olmamız lazım. Başbakan bu cesur adımı attığı günden itibaren hep sorun oluşturmaya çalıştılar bunun en güzel örneği CHP'dir. Ne zaman ki ülkemiz için güzel adımlar atılsa hep CHP bir engel çıkarıyor. Ak Parti Ergenekon'u etkisiz hale getirerek ülkemizin önünü açmıştır. CHP ise bugün meclisin Ergenekon'udur. Eğer AK Parti ülkemizin ve bölgemizin menfaatine yönelik olumlu bir adım atıyorsa ve CHP buna karşı duruyorsa herkes bilmelidir ki o atılan adım kesinlikle doğrudur" diye ifade ederek yerel seçimlerde Hani halkının AK Partiye destek vermesini istedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Eski Bakan: CHP Bugün Meclis'in Ergenekon'udur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement