Eskişehir Kadın Cinayetlerini Protesto Ettiler - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Kadın Cinayetlerini Protesto Ettiler

Eskişehir Kadın Cinayetlerini Protesto Ettiler

Kadın cinayetlerini protesto ettilerEskişehir'de Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyeleri yaptıkları açıklamada Türkiye'de son 3 ay içerisinde 94 kadının öldürüldüğünü belirtti.

03.04.2016 22:40

Kadın cinayetlerini protesto ettiler

Eskişehir'de Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyeleri yaptıkları açıklamada Türkiye'de son 3 ay içerisinde 94 kadının öldürüldüğünü belirtti.

Cinayetleri'ni Durduracağız Platformu üyeleri, akşam saatlerinde İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı'nda toplandı. Cinsel saldırıların arttığını belirten Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Bölge Temsilcisi Fatma Kurt, bu yılın ilk üç ayında 94 kadının öldürüldüğünü söyledi. Kurt, şu açıklamayı yaptı

2016'nın daha ilk 3 ayında 94 kadın kardeşimizi kadın cinayetlerinde kaybettik. Bu 3 ay kadın cinayetlerinin yanında cinsel saldırıların ciddi anlamda artış gösterdiği bir dönem oldu. Kadınlara cinsel saldırı, çocuklara cinsel saldırı, çocuklara ensest cinsel saldırı haberleri ve bunların suçlularını koruyan açıklamalar Türkiye'nin gündemine oturdu. Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu olarak kadın cinayetleri ve cinsel saldırılardaki artışa sebep olan kadın düşmanı ve halk düşmanı politikalarınızdan hesabını soruyoruz.

Yapılan konuşmaların ardından çeşitli sloganlar atan kadınlar daha sonra dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir Kadın Cinayetlerini Protesto Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement