Eskişehir Ortağı Tarafından Öldürülen İşadamı Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Ortağı Tarafından Öldürülen İşadamı Toprağa Verildi

Eskişehir Ortağı Tarafından Öldürülen İşadamı Toprağa Verildi

Ortağı tarafından öldürülen işadamı toprağa verildi ESKİŞEHİR'de ortağı 26 yaşındaki Yersel Deniz Yıldız tarafından başına çekiçle vurulup kalbinden bıçaklanarak öldürülen tezgah makinaları parçası üretilen işyeri sahiplerinden 53 yaşındaki Güven Yıldırım gözyaşları içinde toprağa verildi.

21.11.2015 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortağı tarafından öldürülen işadamı toprağa verildi

ESKİŞEHİR'de ortağı 26 yaşındaki Yersel Deniz Yıldız tarafından başına çekiçle vurulup kalbinden bıçaklanarak öldürülen tezgah makinaları parçası üretilen işyeri sahiplerinden 53 yaşındaki Güven Yıldırım gözyaşları içinde toprağa verildi.

Geçen 16 Kasım'da meydana gelen olayda iddialara göre Yersel Deniz Yıldız, iş ortağı evli 2 çocuk babası Güven Yıldırım ile işyerinde tartıştı. Yıldız, Yıldırım'ı başına çekiçle vurdu, kalbinden ve çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü. Cesedi naylona sarıp elbise dolabına koyan Yersel Deniz Yıldız, dolabı kamyonetle daha önce merkeze bağlı köy olan Yukarı Kartal Mahallesi yakılarındaki kendisine ait boş tarlaya attı.

Polisin yaptığı araştırma sonucunda gözaltına alınan Yersel Deniz Yıldız, cesedin yerini gösterdi ve ardından dün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öldürülen işadamı Güven Yıldırım için Vişnelik Mahallesi'ndeki Sami Ramazanoğlu Camii'nde tören düzenlendi. Cenaze törenine Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Yılmaz Büyükerşen, Ak Parti Milletvekili Harun Karacan, Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Tepebaşı Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Ataç, Güven Yıldırım'ın eşi ve çocukları, Maden Mühendisleri Odası Eskişehir İl Temsilcisi olan ağabeyi Ümit Yıldırım ile çok sayıda kişi katıldı.

İşadamı Güven Yıldırım, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra götürüldüğü Asri Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir Ortağı Tarafından Öldürülen İşadamı Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement