Eskrimciler Başarıdan Başarıya Koşuyor - Son Dakika
Güncel

Eskrimciler Başarıdan Başarıya Koşuyor

Eskrimciler Başarıdan Başarıya Koşuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Eskrim sporcuları, Boğaziçi Eskrim Turnuvası'nda büyük başarı sağladı

29.01.2014 16:10

Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Uluslararası Boğaziçi Eskrim Kupası 8-13 yaş aralığındaki yerli ve yabancı eskrimcilerin katılımıyla İstanbul'da yapıldı. İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Türkiye Eskrim Federasyonu'nun resmi turnuvaları arasında yer alan organizasyon Tuzla'daki Kafkale Spor Kompleksi'nde gerçekleşti.

SEKİZ SPORCUYLA KATILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor eskrimcileri antrenör Ömer Kılıç ve Turgay Tümkuş nezaretinde sekiz sporcuyla turnuvaya katıldı. 28 sporcunun katıldığı Süper Minik Bayanlar Flöre dalında Kübra temel üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. 40 sporcunun katıldığı Süper Minik Erkekler Flöre dalında Yusuf Arhan Doyaroğlu'da üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. 34 sporcunun katıldığı Minik Erkekler Epe kategorisinde ise Kadir Görkem şampiyon olarak altın madalyanın sahibi oldu.

ANTRENÖR KILIÇ, "MEMNUN EDİCİ"

Turnuva sonrası açıklamada bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü antrenörü Ömer Kılıç, "Bireylerin fiziksel, düşünsel ve sosyal gelişimlerine büyük katkılar sağlayan eskrim sporunun kalbinin attığı Boğaziçi Kupası'nda Süper Minikler ve Minikler yaş grubunda alt yapıda yetiştirdiğimiz sporcularımızın aldığı dereceler bizleri oldukça memnun etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü olarak alt yapıda verdiğimiz desteklerin karşılığını aldığımızı görmek son derece güzel "dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eskrimciler Başarıdan Başarıya Koşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement