ESPA'dan Annelere Özel - Son Dakika
Güncel

ESPA'dan Annelere Özel

ESPA\'dan Annelere Özel

ESPA'nın tamamen organik doğal ürünleriyle bütünleşince anneler için kendilerini çok özel hissettirecek bir 'yenilenme ritüeli' oluşuyor.

07.05.2014 16:59

Uzak doğunun özel masaj teknikleri, Türk kültürüne has geleneksel arınma, yenilenme yöntemleri, ESPA'nın tamamen organik doğal ürünleriyle bütünleşince anneler için kendilerini çok özel hissettirecek bir 'yenilenme ritüeli' oluşuyor.

Anneler Günü'nde annelerini özel hissettirmek isteyen, onları en iyi şekilde ağırlamayı arzu eden kişiler; otantik tasarımı, sunduğu ayrıcalıklı konfor ve birbirinden rahatlatıcı uygulamaları ile bu özel günde veya öncesinde annelerini ESPA uygulamaları ile şımartabilirler.

Butik otel konseptinin yaratıcısı Ian Schrager ile Marriott International'ın imzasını taşıyan Avrupa'nın ilk EDITION oteli The Istanbul EDITION'da üç kattan oluşan 2 bin metrekarelik alanda faaliyet gösteren ESPA; anneleri bu özel gününde unutmadı. Sadece kendi özel ürünleri kullanılarak gerçekleştirilen bakımlarını, annelerine sürpriz yapmak isteyen kişiler için çok uygun paketlerde sunuyor.

İşlevselliğin ön planda tutulduğu modern mimarisinin yanı sıra, gerek tasarım gerekse uygulamalarda Türk kültürünün etkilerinin de yakından hissedildiği ESPA'da, tüm uygulamalar; alanındaki uzmanlar tarafından, geleneksel rahatlaştırıcı ve iyileştirici etkiler hedeflenerek sunuluyor.

Anne & Kız Paketi

Annesiyle başbaşa ESPA'da çok özel bir üç saat deneyimlemek isteyen kızlarının yararlanabileceği bu pakette; 'Private Spa Suit' deneyimi, ESPA Hamam, ESPA ürünleri kullanılanılarak yapılan Aroma terapi masajı ve yoğun cilt bakımı, meyve ve çikolata tabağı ile annelerine özel gül buketi yer alıyor.

Anneler Günü Paketi

Yaza hazırlık sürecinde annelerinin sıkılaşma, yenilenme ve kendilerini özel hissetmelerini isteyen kişilerin annelerine hediye edebilecekleri üç saat süren ESPA deneyiminde ise; ESPA Hamam ve vücut peeling'i, body wrap, ESPA ürünleri kullanılanılarak yapılan toksinlerden arındırıcı masaj, özel cilt bakımı ve annelere özel gül buketi bulunuyor.

Sadece Annem İçin

Annelerine; yaza hazırlandıkları bu dönemde, yenilenmeleri için fırsat sunan, iki saatlik çok özel bir ritüel hediye etmek isteyen kişilerin tercih edeceği bu özel ESPA deneyiminde ise; ESPA Hamam, ESPA ürünleri kullanılanılarak yapılan yoğun cilt bakımı ve annelerine özel gül buketi bulunuyor.

ESPA'nın konukları Anneler Günü için faydalanabilecekleri bu paketlere sırasıyla 1400,700 ve 500 TL TL karşılığı sahip olabilirler. Kampanya 1-31 Mayıs 2014 tarihleri arasında geçerlidir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ESPA'dan Annelere Özel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement