Erikli İskelesi Projesi'nde Yer Teslimi Yapıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Erikli İskelesi Projesi'nde Yer Teslimi Yapıldı

Erikli İskelesi Projesi\'nde Yer Teslimi Yapıldı
22.10.2013 15:19  Güncelleme: 15:51

Erikli Sahili'ne yapılacak Erikli İskelesi projesinde, sözleşme imzalanarak ihaleyi alan firmaya yer teslimi gerçekleştirildi.

ESTAB (Edirne Saros Turizm Altyapı Hizmet Birliği) tarafından Trakya Kalkınma Ajansı'na 2012-2013 Yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında hazırlanan Erikli Sahili'ne yapılacak Erikli İskelesi projesinde, sözleşme imzalanarak ihaleyi alan firmaya yer teslimi gerçekleştirildi.

Saat 16.15 sıralarında Keşan Belediyesi'ne gelen TBS Enerji Taah. San. Tic.A.Ş yetkilileri, burada ESTAB ve Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan'la görüştü.

Mehmet Özcan, ihaleyi alan firmanın kısa zaman sonra iskele inşaatına başlayacağını vurguladı. Taraflar daha sonra yer teslimini içeren sözleşmeyi imzaladı.

Proje kapsamında yapılacak Erikli İskelesi'nin %25'lik kısmı ESTAB, geriye kalan ve %75'lik kısmı ise Trakya Kalkınma Ajansı tarafından karşılanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erikli İskelesi Projesi'nde Yer Teslimi Yapıldı - Son Dakika


Advertisement