Etik, Travel Turkey İzmir'e Hazır - Son Dakika
Güncel

Etik, Travel Turkey İzmir'e Hazır

Etik, Travel Turkey İzmir\'e Hazır

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı, bugün kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

05.12.2012 11:39

6 – 9 Aralık 2012 tarihleri arasında ziyarete açık olacak olan Travel Turkey İzmir Fuar & Konferansı'na, 20'ye yakın ülkeden, 60'dan fazla ilden 700'ü aşkın firma katılacak. Yerli ve yabancı turizm profesyonellerini İzmir'de bir araya getirecek olan organizasyonun konferans ayağı sektör temsilcilerini İzmir'de buluşturacak. Türk turizm sektöründeki yenilikler ve gelişmelerin ele alınacağı konferans, ETİK (Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği) tarafından organize ediliyor.

Travel Turkey İzmir ile kent, turizm sektörüne yeni destinasyonlar kazandıracak ve ülke ekonomisinin gelişimine önemli ölçüde katkı sağlayacak. Özellikle uluslararası ziyaretçilerin büyük ilgi göstermesi beklenen Travel Turkey İzmir'de, Türkiye'nin turizm zenginlikleri, farklı destinasyonları yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentalara, satın alıcılara ve tatil planı yapan son tüketicilere tanıtılacak.

ETİK KONFERANSINA BAKAN GÜNAY KATILACAK, SEKTÖRDEKİ GELİŞMELER ELE ALINACAK

Sektör temsilcilerini İzmir'de buluşturacak olan organizasyonun konferans ayağında, Türk turizm sektöründeki yenilikler ve gelişmeler ele alınacak. ETİK (Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği) tarafından organize edilen, "2012 Türkiye Turizmi Değerlendirmesi ve Beklentileri Turizm Zirvesi" konulu konferans, 6 Aralık 2012 Perşembe günü, saat 15.00'te İzmir Uluslararası Fuar Alanı l/B nolu holde gerçekleştirilecek.

Konferansta, 'Türkiye 2012'i nasıl geçirdi, ekonomik krizin sektöre etkisi, yeni dönem Türkiye'nin turizmdeki hedefleri, Türkiye ve Ege Bölgesi'nin turizm rotasında yaşanabilecek değişiklikler' gibi başlıklar ele alınacak. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın da katılım göstereceği konferansa, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı, (TÜRSAB) Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy, (TÜROFED) Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Osman Ayık, TYD Başkanı Turgut Gür, Öğer Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Vural Öğer, Sun Express Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, Marmara Üniversitesi Prof. Dr. İbrahim Öztürk, TYD Başkanı Turgut Gür ve Diana Travel Genel Müdürü Burak Tonbul konuşmacı olarak katılacak. Türk turizmi değerlendirmesi ve beklentileri konferansına katılan konuşmacı ve katılımcılar, Bakan Günay tarafından plaket ile onurlandırılacak.

İzmir'in turizm sektörüne hareketlilik getirmesi beklenilen Travel Turkey İzmir 2012 Turizm Fuarı ile ilgili açıklama yapan Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Başkanı, TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, "Yerli ve yabancı turizm profesyonellerini bir araya getirecek olan Travel Turkey İzmir Fuarı'nda, ETİK olarak 'Türkiye turizm değerlendirmesi ve 2013 beklentileri turizm zirvesi' konulu bir konferans düzenliyoruz. Bu konferans, sektörümüz için yaşamsal önem taşıyan bu soruların yanıtlarını birlikte aramak, çözüm önerileri geliştirmek, düşüncelerimizi paylaşarak sektörümüz için gereken önlemleri almak amacıyla, son derece önemli isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı bir konferans olma niteliği taşıyor. Bunun yanı sıra 54 metrekarelik ETİK standımızla, fuar süresi boyunca ziyaretçilerimizi fuar alanında ağırlamak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Etik, Travel Turkey İzmir'e Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement