Evden Kovulduğunu İddia Ederek Valiliğe Sığındı - Son Dakika
Güncel

Evden Kovulduğunu İddia Ederek Valiliğe Sığındı

Evden Kovulduğunu İddia Ederek Valiliğe Sığındı

Iğdır merkez Söğütlü Mahallesi'nde oturan 4 çocuk babası, emekli 79 yaşındaki Bayram B.eşi ile kızının kendisini evden kovduğunu iddia ederek Valilikten yardım istedi.

23.02.2012 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır merkez Söğütlü Mahallesi'nde oturan 4 çocuk babası, emekli 79 yaşındaki Bayram B. eşi ile kızının kendisini evden kovduğunu iddia ederek Valilikten yardım istedi. Bayram B., "Beni İzmir'e, kız kardeşimin yanına gönderin" dedi.

Iğdır Tarım Kredi Kooperatifi'nden emekli olduktan sonra eşi 75 yaşındaki Perihan ve bekar kızı 50 yaşındaki Ferah B. ile birlikte yaşamını sürdüren Bayram B., dün Valiliğe sığındı. Eşi ve kızının kendisini evden kovduğunu ileri sürerek, iki gece akrabalarının yanında kaldığını belirten Bayram B., İzmir'deki kız kardeşinin yanına gitmek istediğini söyledi.

Konuşmakta ve yürümekte güçlük çeken Bayram B. ile görüşen Vali Vekili Türker Çağatay Halim, yardım için Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne talimat verdi. Rehabilitasyon merkezinde konuk edilen Bayram B.'nin durumuyla ilgili inceleme yapacaklarını ifade eden Vali Vekili Halim, gerekli görülmesi halinde İzmir'deki kardeşinin yanına gönderileceğini belirtti.

B.: Bağatır - Iğdır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evden Kovulduğunu İddia Ederek Valiliğe Sığındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement