Fatih Bucak, Milletvekili Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Güncel

Fatih Bucak, Milletvekili Adaylığını Açıkladı

Fatih Bucak, Milletvekili Adaylığını Açıkladı

Şanlıurfalı işadamı Fatih Mehmet Bucak, babası eski milletvekili merhum Celal Bucak'ın izinden giderek 25. Dönem milletvekili adaylığını resmen açıkladı.

12.12.2014 10:50  Güncelleme: 11:08

Şanlıurfalı işadamı Fatih Mehmet Bucak, babası eski milletvekili merhum Celal Bucak'ın izinden giderek 25. Dönem milletvekili adaylığını resmen açıkladı. Türk Dünyası Hizmet Ödülü sahibi olan Fatih Mehmet Bucak kendisini destekleyen binlerce hemşehrisinin yoğun ısrarları üzerine bu kararı aldığını söyledi.

"BABAMIN İZİNDEN YÜRÜYECEĞİM"

Adalet Partisi 15. ve 16. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Merhum Mehmet Celal Bucak'ın 46 yaşındaki iş adamı Fatih Mehmet Bucak, henüz belli bir parti ile görüşmediğini, kendi görüş ve amaçlarının herkes tarafından bilindiğini ilk etapta bağımsız aday olacağını söyledi. Babasının izinden yürüyeceğini belirten Fatih Mehmet Bucak bazı partilerden teklifler aldığını fakat herhangi bir değerlendirme yapmadığını da sözlerine ekledi.

"BÖLGEDE YENİDEN HUZUR GETİRMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK"

Fatih Mehmet Bucak, geçmişte iki dönem Şanlıurfa'yı TBMM'de temsil eden babası Mehmet Celal Bucak'ın izinden giderek 'bölgede yeniden birlik, beraberlik ve huzurun nüfuz etmesini sağlamak ve bölgeyi kalkındırmak' amacıyla bu yola çıktığını belirtti. Bu toprakların evladı olduğunu, bölgeyi çok iyi tanıdığını, sorunlarını bildiğini ve bu doğrultuda çözümler üretmeyi hedeflediğini belirten Bucak, bu güne kadar yürüttüğü bu davasını bölge halkının da desteğiyle TBMM çatısı altında daha güçlü ve örgütlü olarak sürdüreceğini belirtti.

TÜRK DÜNYASI HİZMET ÖDÜLÜNÜ ALDI

Son dönemde Türk Dünyası'na yaptığı seyahatlerle dikkat çeken Bucak, bir Türk ili olan Kosava'nın Mamuşa beldesinde birçok devlet büyüğü gibi Türk Dünyası Hizmet Ödülü almış ve yine aynı dönemde Gagavuzya'ya yaptığı seyahatte de Devlet Başkanı Mihail Formuzal tarafından Devlet Nişanı ile ödüllendirilmişti. Bucak, son dönemde bölgede yaşanan Kobani olaylarında bölge halkını itidal çağrısı ile sağduyulu olmaya davet etmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fatih Bucak, Milletvekili Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Rojhalat : Onca öldürdülerin insanlarin hesabini versin katil 7 13 Yanıtla
  • by meçhul: beş para etmez bir aşiret 7 4 Yanıtla
  • Rojhalat : Siverek'de onlarca insani bu alcak aile katletmiş bu aile katildir.. 3 2 Yanıtla
  • canan: Aşiretin oyunu almak için kim neler feda, pardon vaad edecek bakalım. 3 1 Yanıtla
  • M.reco: asıl ağa babasının oğlu fatihim yanındayız sana oy vermezsem naumusuzum 3 1 Yanıtla
  • Urfa: Sana oy moy yok 0 1 Yanıtla
  • Sukru TARHAN: Bilene bir sor derler buyuklerimizbir bilen olarak Hemde cok iyi birbilen olarak Adam gibi Adam olan sayin Fatih BUCAK bey milletvekilligi icin bicilmis kaftan dir 1 0 Yanıtla
  • eskişehir ali: kim ne derse desin ben gördüklerime inanırım dedikodulara değil adam gibi adam fatih Bucak 0 0 Yanıtla

Advertisement