Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : FETÖ üyesi olarak değerlendirilen hakim ve savcıların yakalanması için operasyon yapan polis ekiplerinden görüntüler - Kocaeli'de, FETÖ üyesi oldukları değerlendirilen 71 hakim ve savcının yakalanması için çalışma başlatıldı, iki cumhuriyet savcısı gözaltına alındı Kocaeli'de Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) üye oldukları değerlendirilen 71 hakim ve savcının yakalanması amacıyla operasyon başlatıldı.

17.07.2016 01:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

FETÖ üyesi olarak değerlendirilen hakim ve savcıların yakalanması için operasyon yapan polis ekiplerinden görüntüler - Kocaeli'de, FETÖ üyesi oldukları değerlendirilen 71 hakim ve savcının yakalanması için çalışma başlatıldı, iki cumhuriyet savcısı gözaltına alındı

Kocaeli'de Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) üye oldukları değerlendirilen 71 hakim ve savcının yakalanması amacıyla operasyon başlatıldı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, darbe girişiminin ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, Kocaeli genelinde FETÖ üyesi oldukları değerlendirilen 15'i askeri, 56'sı da adli ve idari yargıda olmak üzere toplam 71 hakim ve savcının yakalanması için operasyon başlatıldı.

Gebze ilçesinde 25 hakim ve savcının yakalanması için Akse Mahallesi'ndeki lojmanların olduğu sitenin etrafı polis ekiplerince çevrildi.

Ekipler, Gebze Adliyesi'nde görev yapan hakim Mehmet Yavuz ile cumhuriyet savcıları Yunus Önal ve Sinan Temel'i gözaltına aldı.

Haklarında gözaltı kararı bulunan diğer hakim ve savcıların evlerinde yapılacak arama nedeniyle nöbetçi cumhuriyet savcısının gelmesi bekleniyor.

Fetö\'nün Darbe Girişimi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement