Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Fetö'nün Darbe Girişimi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Kahramanmaraş'ta, otomobilinin üzerine kurduğu temsili darağacı ile kent merkezinde gezen muhtar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepkisini gösteriyor.

Kahramanmaraş'ta, otomobilinin üzerine kurduğu temsili darağacı ile kent merkezinde gezen muhtar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepkisini gösteriyor.

Merkez Onikişubat ilçesine bağlı 22 Gün Mahallesi muhtarı Murat Yeninar, gazetecilere yaptığı açıklamada, darbe girişiminde bulunan FETÖ üyelerinin idam edilmesi istedi. Bunun için de otomobilinin üzerine temsili darağacı kurduğunu anımsatan Yeninar, Türkiye'de idam yasasının çıkmasını istediklerini ve vatan hainlerinin idam yasasının çıkmasıyla korkacaklarını belirtti.

FETÖ'nün darbe girişimine sert tepki gösteren muhtar Yeninar, "Bu vatan bizim ama hainleri Allah nasip ederse adam gibi yaşamasını bilmeyen, bu bayrak altında yaşamasını bilmeyenleri, bu bayrak altında idam edilmiş vaziyette görmek istiyoruz. Sayın Recep Tayyip Erdoğan muhtarlara ve halka gönül veren adamsın, bizim sesimizi duy inşallah. Onları darağacında görmek istiyoruz." dedi.

Kaynak: AA