Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Tekirdağ İl Temsilcisi Emrah Hekim'in Konuşması. - TÜGVA Tekirdağ üyeleri, darbe girişimini protesto etti Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Tekirdağ İl Temsilciliği üyeleri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

23.07.2016 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Tekirdağ İl Temsilcisi Emrah Hekim'in Konuşması. - TÜGVA Tekirdağ üyeleri, darbe girişimini protesto etti

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Tekirdağ İl Temsilciliği üyeleri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Valilik önünde toplanan grup adına açıklama yapan TÜGVA İl Temsilcisi Emrah Hekim, 15 Temmuz'da devletin içine sızmış hain FETÖ üyelerinin, milletin vergisiyle alınan silahlarla, masum kolluk kuvvetleri ve milletin kanını akıtmak suretiyle milletin iradesine kastettiğini anlattı.

Milletin tanka, topa, tüfeğe, helikoptere ve uçağa aldırmadan göğsüne zırh gibi geçirdiği imanıyla canı pahasına darbe girişimini bastırdığını ifade eden Hekim,şunları söyledi:

"Aziz şehitlerin, gazilerin ve başkumandanın emanetlerinin yere düşürmemek için dosta güç veren, zalime ve haine korku salan, meydanlardaki itidalli, dik ve imanlı duruşumuzu Başkumandan Recep Tayyip Erdoğan'dan gelecek ikinci bir emre kadar yılmadan, uyumadan ve yorulmadan devam ettireceğiz."

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement