FG Wılson Türkiye Yapılanmasını Genişletiyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

FG Wılson Türkiye Yapılanmasını Genişletiyor

FG Wılson Türkiye Yapılanmasını Genişletiyor
03.05.2013 09:43

Dünyanın en önde gelen jeneratör sistemleri markası FG Wilson Türkiye genişliyor.

Özel Projeler ve Kojenerasyon Müdürü olarak Emre ER, Finans-İdari işler Müdürü olarak Erol ÖZATA, İş Geliştirme-Özel Müşteriler Satış Müdürü olarak da Murat ERDEN atandı.

FG Wilson 5 kıtada 7 fabrikası, 3.000 çalışanı ve merkezdeki 200 kişilik özel projeler ekibiyle ihtiyaçlara ve taleplere uygun, en üst kalitede çözümler sunuyor.

FG Wilson 1966'dan bu yana köklü mühendislik ve enerji yönetimi birikimine sahip olup Avrupa çapındaki "Üretimde Mükemmellik" ile "Süreç Yerleştirme" ödüllerini de alan FG Wilson; öncü ve yenilikçi kimliğiyle liderliğini sürdürüyor.

FG Wilson Türkiye CEO'su Köksal ER; Türkiye ve bölgenin FG Wilson için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek "Deneyimli, güçlü uzman ekibimizle, hizmet anlayışımız ve eşsiz ürün kalitemizle yatırım projelerine sağladığımız çözümlerle Türkiye'de de bölgede de çok önemli bir konuma kısa sürede yerleşti. Bu nedenle de hızla büyüyen iş hacmimize paralel olarak çeşitli atamalarla yapılanmamızı güçlendirdik." diyor.

Jeneratör sistemleri konusunda her projeye özel tasarım, yapılandırma, montaj, devreye alma dahil komple anahtar teslimi çözümleri sunan FG Wilson Türkiye'de; Özel Projeler ve Kojenerasyon Müdürü olarak Emre Er (İTÜ), Finans İdari İşler Müdürü olarak Erdal Özata (Boğaziçi Ü.) İş Geliştirme – Özel Müşteriler Satış Müdürü olarak da Murat Erden (İTÜ) atandı.

Daha önce global kuruluşlarda genç yaşlarına rağmen önemli görevler üstlenmiş olan Er, Özata, Erden çok iyi düzeyde İngilizce de bilmekteler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel FG Wılson Türkiye Yapılanmasını Genişletiyor - Son Dakika


Advertisement