Filiz Bebek Hayata Tutundu - Son Dakika
Güncel

Filiz Bebek Hayata Tutundu

Filiz Bebek Hayata Tutundu

Her ikisi de 37 yaşında olan Ayşe-Murat Kurnaz çiftinin üçüncü bebeği olarak özel bir hastanede dünyaya gelen Filiz bebek, anne karnında henüz 6 ayını yeni doldurmuşken doğdu.

17.01.2012 11:28

Mersin'in Tarsus ilçesinde erken doğumla 630 gram olarak dünyaya gelen Filiz bebek, yaşam mücadelesini 87 gün sonra kazandı

Her ikisi de 37 yaşında olan Ayşe-Murat Kurnaz çiftinin üçüncü bebeği olarak özel bir hastanede dünyaya gelen Filiz bebek, anne karnında henüz 6 ayını yeni doldurmuşken doğdu. Sadece 630 gram ağırlığında doğan ve 87 gün süresince yenidoğan servisinde yaşam mücadelesi veren Filiz bebek, hayata yeniden tutunmayı başardı.

Hemşirelerin 'nohut bebek' dediği Filiz bebek, sonunda 1 kilo 675 grama ulaştı. Sağlığına kavuşan Filiz bebek, kız çocuk hayaline kavuşma sevincini 87 gün boyunca buruk bir şekilde yaşayan annesinin kucağına sonunda kavuştu.

Bebeğini kucağına almak için sabırsızlandığını ve hep bugünü beklediğini söyleyen Ayşe Kurnaz, "Yaşama ihtimali çok zayıftı. Şu anda çok mutluyuz. Bizim mucizemiz oldu. Rabbim bize, şu anda 15 yaşında olan Volkan ve 1 yaşındaki Muhammet Mustafa'dan sonra kız evlat da nasip etti. Kız çocuğum olmasını çok istiyordum. Sonunda gerçekleşti" diye konuştu.

Taksici baba Murat Kurnaz ise "Doğduğunda çok küçüktü oyuncak gibiydi. Bu seviyeye gelmesine hayretle bakıyorum. Bu hayatta yiyecek ekmeği varmış. Allah onu bize bağışladı" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Filiz Bebek Hayata Tutundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement