Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan, memleketi İskenderun'da kendisini sarı kırmızılı formalarıyla halı sahada bekleyen sporcularla buluştu, birlikte pasta kesti.
İskenderun'da ailesi ile bir araya gelip hasret gideren Selçuk İnan, Galatasaray futbol okulu sporcularıyla da buluştu. Küçük sporcular, Karaağaçspor'un alt yapısında yetişen Selçuk İnan'ın gelişiyle birlikte çevresini sardılar, sohbet ettiler. Selçuk, bu arada futbol okulunda eğitim gören sporcular ve aileleriyle fotoğraf çektirdi.
Selçuk İnan, daha sonra üzerinde Galatasaray logosu bulunan yaş pastayı kesti ve müçük sporculara ikram etti. - İskenderunhatay
Son Dakika › Güncel › Galatasaraylı Selçuk İnan'a Pastalı Karşılama - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.