Gaziantep Özel Sunguroğlu Koleji Bilgi Yarışmasında Şehitkamil İlçe Birincisi Oldu - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Özel Sunguroğlu Koleji Bilgi Yarışmasında Şehitkamil İlçe Birincisi Oldu

Gaziantep Özel Sunguroğlu Koleji Bilgi Yarışmasında Şehitkamil İlçe Birincisi Oldu

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2013-2014 Öğretim yılı liseler arası Bilgi Kültür yarışmasında Sunguroğlu Koleji Şehitkamil İlçe birincisi oldu.

03.04.2014 08:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

12.03.2014 tarihinde Vehbi Dinçerler Fen Lisesinde başlayan yarışmada Özel Sunguroğlu Anadolu ve Fen Lisesi; Vehbi Dinçerler Fen Lisesi, Özel Kolej Vakfı Lisesi, Özel Sanko Lisesi, Özel Seçkin Lisesi, F.Nuri Tekerekoğlu Anadolu Lisesi, Ayten Kemal Akınal Anadolu Lisesi, Gaziantep Anadolu Lisesi, Abdulkadir Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi, S. Zaim Sos. Bilimler Lisesi, Bayraktar Anadolu Lisesi' nin bulunduğu gurupta bütün okulları puan farkıyla yenerek finale çıkmaya hak kazandı. Mahmut Hümayun Özhelvacı Ortaokulunda yapılan İlçe Finalinde Özel Sunguroğlu Anadolu ve Fen Lisesi, Abdulkadir Konukoğlu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Fatih Kız Teknik ve Meslek Lisesini yenerek Şehitkamil İlçe Birinciliğini kazandı.

Yarışma sonunda öğrencilerini kutlayan Okul Müdürü Ahmet ÖZÇELİK, "Yapılan bilgi yarışmasında okulumuzu en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimize, İdarecilerimize ve öğrencilerimizin yarışmaya hazırlanmasında yardımcı olan öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum" dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gaziantep Özel Sunguroğlu Koleji Bilgi Yarışmasında Şehitkamil İlçe Birincisi Oldu - Son Dakika


Advertisement