Gaziantep'te Emekli Polisler Buluştu - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Emekli Polisler Buluştu

Gaziantep'te emekli polisler buluştuTÜRKİYE Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Gaziantep Şubesi üyeleri, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

02.04.2017 12:00

Gaziantep'te emekli polisler buluştu

TÜRKİYE Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Gaziantep Şubesi üyeleri, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Gaziantep Polisevi'nde düzenlenen toplantıya; İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardımlaşma Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı Atilla Kılıç, dernek üyeleri ve aileleri katıldı.

10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla bir araya geldiklerini anlatan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardımlaşma Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı Atilla Kılıç, Gaziantep'te şimdilik 150 üyelerinin bulunduğunu söyledi. Sadece emekli polisler adına değil çalışan polisler için de çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Kılıç, şöyle dedi:

"Türkiye Polis Emeklileri Derneği kuruluşundan bu yana kendi meslektaşlarımızın sosyal ekonomik ve kültürel konularda birbirleri ile dayanışma içinde olması amacıyla kurulmuş bir dernek. Sadece emekli polisler değil çalışan polislerin de sorunlarını onlar adına dile getiren bu konuda kamuoyu ile sıkıntılarımızı paylaşma yönünde çaba sarf eden bir konumdayız."

Gaziantep\'te Emekli Polisler Buluştu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Emekli Polisler Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement