Gaziantep'te Yeni Yılın İlk Bebeği - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Yeni Yılın İlk Bebeği

Gaziantep\'te Yeni Yılın İlk Bebeği

Gaziantep, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da yeni yılın ilk bebekleri sağlıklı şekilde dünyaya geldi.

01.01.2015 02:52

Gaziantep, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da yeni yılın ilk bebekleri sağlıklı şekilde dünyaya geldi.

Gaziantep'te Ahu ve Ramazan Yavuz çiftinin ikinci çocukları olarak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde yeni yılın ilk saniyelerinde 2 kilo 850 gram ağırlığında dünyaya gelen erkek bebeğe 'Muhammet Ali' ismi verildi. Yavuz çifti, kız çocuklarının ardından dünyaya gelen erkek bebekle mutlu olduklarını belirtti.

KAHRAMANMARAŞ'TA YENİ YILIN İLK BEBEĞİ: 'NURİ EFE'

Kahramanmaraş'ta yeni yılın ilk dakikasında dünyaya gelen İsa ve Özlem Ceylan çiftinin ilk bebeğine 'Nuri Efe' adı verildi. Necip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Yerleşkesi'nde yeni yılın ilk dakikasında 1 yıllık evli İsa ve Özlem Ceylan çiftinin ilk çocuğu dünyaya geldi. Ailesi, bebeğe 'Nuri Efe' ismini verdi.

Dünyaya 2 kilo 800 gram olarak gelen ve sağlıklı olduğu belirtilen bebeğin babası İsa Ceylan, "İlk bebeğimiz yeni yılın ilk saatlerine denk geldi. İsmini de Nuri Efe koyduk. Çok mutluyuz. Allah bebeği olmayanlara da nasip etsin" dedi.

ŞANLIURFA'DA YENİ YILIN İLK BEBEĞİ: 'MUHAMMET MAHİR'

Şanlıurfa'da yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen bebeğe ise Muhammet Mahir adı verildi. Kentteki özel bir hastanede Yusuf ve Songül Badıllı çiftinin 4'üncü çocuğu olarak 2 kilo 600 gram ağırlığında dünyaya gelen erkek bebeğe ailesi 'Muhammet Mahir' adını verdi. Anne Songül Badıllı, bebeğinin yeni yılın ilk dakikalarında doğmasından dolayı ayrı bir mutluluk yaşadığını ifade etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Yeni Yılın İlk Bebeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement