Gebze'nin 'Gümüş' Kızları! - Son Dakika
Güncel

Gebze'nin 'Gümüş' Kızları!

Gebze\'nin \'Gümüş\' Kızları!

Karate'nin Şampiyonlar ligi olarak görülen Premier Lig İstanbul ayağı hafta sonu Bayrampaşa İlçesi'nde yapıldı.

08.09.2015 11:08

Turnuvada Ülkemizi Kocaeli'yi temsil eden Gebze karate Do Sporcuları Ayca Düzgel ve Gizem Öztürk Gümüş madalyanın sahibi oldu. Premier Lig Türkiye etabı İstanbul Open karate Turnuvası birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu. Türk sporcuların damga vurduğu Turnuvaya 48 ülkeden 212'si Bayan toplamda 492 sporcu katıldı. Gebze'den de 2'si Kocaeli Büyükşehir, 7'si Gebze Karate Do adına olmak üzere 9 Gebzeli sporcumuz mücadele etti.

ALTIN KIZLAR GÜMÜŞTE KALDI

21 Madalya'nın Türkiye'ye gittiği turnuvada Gebze'nin Gümüş kızları Ayca Düzgel Genç Bayanlar Kumite 59 kilogramda, Gizem Öztürk ise Yıldız Bayanlar Kumite de ikinci olmayı başararak Gebze'ye 2 Madalya ile döndü. Sporcularımızı zorlu müsabakalarda Teknik Direktör Adnan şamdan da yalnız bırakmayarak yanlarında oldu.

ŞAMPİYON'UN BÜYÜK TALİHSİZLİĞİ

Öte yandan Turnuvada Türkiye'nin Madalya makinesi, son 3 Yılın Avrupa Şampiyonu Milli Sporcumuz Eray Şamdan büyük bir talihsizlik yaşadı. İlk kez Büyük Erkekler kategorisinde hem de A Milli Takım adına mücadele eden Sporcumuz Eray Şamdan, sakatlanarak turnuvayı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Yaklaşık 2 ay sakatlığı nedeniyle tedavi gören Yıldız Sporcumuz, önümüzde ki hafta yapılacak Dünya Seçmeleri öncesi Mili Takım antrenörlerinin istediği üzerine Büyük Erkekler 60 Kilogramda tatamiye çıktı. Kosovalı rakibiyle bir pozisyon içerisinde sağ ayağını inciten sporcumuz rakibini yense de daha sonra Milli Takım antrenörü Cengiz Çınar tarafından kenara alındı. Şampiyon sporcumuzun talihsiz sakatlığı Babası ve aynı zamanda Antrenörü Adnan Şamdan'ı da korkuturken, Genç Sporcumuzun tedavisi sürüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gebze'nin 'Gümüş' Kızları! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement