Gebze'ye Milli Onur! - Son Dakika
Güncel

Gebze'ye Milli Onur!

Gebze\'ye Milli Onur!

Gebze Karate Do Spor Kulübü Mili Takıma sporcu yetiştirmeye devam ediyor.

04.09.2015 11:22  Güncelleme: 11:23

Gebzeli Karateciler Milli Takıma ambargo koymaya devam ediyor. Gebze Karate do Spor Kulübü'nden 9 Sporcumuz Uluslararası İstanbul Open Karate Turnuvası için Milli Takıma davet edildi. Dün başlayan ve 6 Eylül'de sona erecek, Dünyanın en prestijli Karate Turnuvalarından biri olan İstanbul Open'da sporcularımız Milli Formayla Şampiyonluk için ter dökecek. Bu gururu bir kez daha Gebze'ye yaşatan Teknik Direktör Adnan Şamdan ise bu durumun haklı gururunu yaşıyor.

ERAY ŞAMDAN A MİLLİ TAKIMDA

İstanbul Open'da 3 yıl üst üste Avrupa Şampiyonu olan ve Kocaeli Büyükşehir Belediye'ye transfer olan Milli Sporcumuz Eray Şamdan da ilk kez Büyüklerden oluşan A Milli Takım adına mücadele edecek. Daha önce Ümitler ve Gençler de Ülkemize 3 kez Avrupa Şampiyonluğu getiren Şamdan, Büyükler 60 kilogramda mücadele ederek ilk kez bu kategoride mücadele edecek. Talihsiz bir sakatlık geçirip 2 aydır tedavi gören Eray'ın hem antrenmansız olması hem de A Milli takımda ilk kez yarışması dezavantajlı olsa da tecrübe olması için önem taşıyor. Zira Genç sporcumuz Kasım Ayında Dünya Şampiyonası için mücadele edecek.

MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILAN SPORCULARIMIZ

İstanbul Open'da Milli Formayla ülkemizi Gebze Karate Do sporcuları Atilla Çoban, Meryem Mazlum, Hatice Başkaya, Beyza Coşkun, Gizem Öztürk, Elif Kuzu, Ayca Düzgel temsil edecek. Yine Teknik Direktör Adnan Şamdan tarafından yetiştirilip Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor'a transfer olan Eray Şamdan ve Rümeysa Pekşen'de müsabakalarda mücadele edecek Gebzeli sporcularımız.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gebze'ye Milli Onur! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement