Gelibolu'da Yıkılan Okul Duvarı Korkuttu - Son Dakika
Güncel

Gelibolu'da Yıkılan Okul Duvarı Korkuttu

Gelibolu\'da Yıkılan Okul Duvarı Korkuttu

Gelibolu'da yıkılan okul duvarı korkuttuÇanakkale'nin Gelibolu İlçesi'nde, iki lisenin yer aldığı okul yerleşkesinin duvarı yıkıldı.

16.05.2016 18:07

Gelibolu'da yıkılan okul duvarı korkuttu

Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi'nde, iki lisenin yer aldığı okul yerleşkesinin duvarı yıkıldı. Bir süredir tehlike yaratan duvarın yıkılmasınn sürpriz olmadığı, o anlarda çevrede öğrenci ya da vatandaşların olmamasının olası kötü bir olayın yaşanmasının önüne geçtiği belirtildi.

Gelibolu'da Camiikebir Mahallesi Yeniçeşme Sokak'ta bulunan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Armatör Yakup Aksoy Denizcilik Meslek Lisesi'nin uzun bir süredir yıkılma tehlikesi bulunan okul duvarı, mahalle tarafına doğru yıkıldı. Yüksekliği yaklaşık 1.5 metreyi aşan okul duvarının sokak yoluna eğilmesiyle mahallelinin konuyu yetkililere bildirdiği ifade edildi. İki gündür ilçede etkili olan kuvvetli rüzgarın da etkisiyle tüm uyarılara rağmen güçlendirme çalışması yapılmayan okul duvarının bugün saat 15.00'te büyük bir gürültüyle yıkıldığı kaydedildi. Duvarın yıkıldığı o anlarda öğrencilerin derste olması, çevresinde kimsenin bulunmaması sayesinde olası facianın ucuz atlatıldığı vurgulandı. Park halindeki Tolga Gülercan'a ait motosiklet ise yıkılan duvarın altında kaldı.

Çöken duvarla ilgili yetkilileri bilgilendirdiklerini söyleyen mahalleli, "Yaklaşık bir yıldır bu duvarın çökme tehlikesinin olduğunu yetkililere bildirmemize rağmen gerekli çalışmalar yapılmadı ve sonunda beklenen oldu, duvar çöktü. Tek tesellimiz olayda bir can kaybının ya da yaralanmanın olmaması" sözleriyle yakındı. Olay yerine gelen polis ve zabıta ekipleri yıkılan duvar çevresinde önlem aldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gelibolu'da Yıkılan Okul Duvarı Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement