Gemlik'te Madde Bağımlılığına Karşı Protesto Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Gemlik'te Madde Bağımlılığına Karşı Protesto Yürüyüşü

Gemlik\'te Madde Bağımlılığına Karşı Protesto Yürüyüşü

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde, madde bağımlısı 27 yaşındaki E.Y.'nin bıçaklı saldırısı sonucu 30 yaşındaki Düzgün Akyıldız'ın yaşamını yitirmesi, düzenlenen yürüyüşle protesto edildi.

10.01.2016 18:03

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde, madde bağımlısı 27 yaşındaki E.Y.'nin bıçaklı saldırısı sonucu 30 yaşındaki Düzgün Akyıldız'ın yaşamını yitirmesi, düzenlenen yürüyüşle protesto edildi.

Gemlik İlçesi Balıkpazarı Mahallesi'nde 26 Aralık'ta, bir fabrikada işçi olarak çalışan Düzgün Akyıldız, sahilde yürüyüş yaparken, tartıştığı madde bağımlısı olduğu iddia edilen E.Y.'nin bıçaklı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi. Olaydan sonra kaçan ve polis tarafından yakalanan E.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bir yıllık evli Akyıldız'ın öldürülmesinin ardından 'Gemlik Halkı' adıyla madde bağımlılığına karşı protesto yürüyüşü düzenlendi. Gemlik Dereboyu'nda gerçekleştirilen yürüyüşe Akyıldız'ın ailesi ile CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Gemlik Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet Çelik, Kent Konseyi Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, MHP İlçe Başkanı Osman Durdu, sivil toplum örgütleri, hemşeri dernekleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dereboyu Taşköprü'den başlayan yürüyüş İstiklal Caddesi'nin ardından Akyıldız'ın öldürüldüğü yere kadar devam etti. Yürüyüşe katılanlar, olayın meydana geldiği yere karanfiller bıraktı ve mum yaktı. Akyıldız'ın eşi Irmak Akyıldız ve ailesi gözyaşlarına boğuldu.

Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı bağımlılığa karşı protesto yürüyüşü olaysız sona erdi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gemlik'te Madde Bağımlılığına Karşı Protesto Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement