"Gençliğe Yapılan Yatırımın Kendine Has Bir Değeri Var" - Son Dakika
Güncel

"Gençliğe Yapılan Yatırımın Kendine Has Bir Değeri Var"

"Gençliğe Yapılan Yatırımın Kendine Has Bir Değeri Var"

Bakan Yıldız, Kayseri'de Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun 2012-2013 sezonunun açılışında yaptığı konuşmasında, "Amatör spora desteğimiz sürecek" dedi.

21.09.2012 14:53  Güncelleme: 15:02

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'de Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun 2012-2013 sezonunun açılışında yaptığı konuşmasında, "Amatör spora desteğimiz sürecek" dedi.

Vali Nihat Canpolat Tesislerinde düzenlenen törene; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Vali Şerif Yılmaz, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve Yaşar Karayel ile amatör sporcular ve kulüp yöneticileri katıldı.

Bakan Taner Yıldız, törende yaptığı konuşmada, "Bizde gençliğe yapılan yatırımın her birinin kendine has bir değeri var. Fiziki ve psikolojik kazanımlarının yanında toplumsal olarak da sıhhatli bir yapıya gidiyoruz. Gençlerimize kahve köşelerinde bırakmayıp onların kabiliyetlerine göre yol açabilecekleri zemini hazırlamak bizlere düşüyor. Bu anlamda amatör spor kulüplerine destek vermek, en modern tesisleri kazandırmaktan geçiyor. Bu manada her zaman amatör sporcuların yanında olacağız. Bundan 10 yıl önceki ve bugünkü sporcu sayısında her yıl artış var. Yani Türkiye yalnızca siyaseti ile değil, bütün sportif faaliyeti ile birlikte de büyüyor. Bugün gençlik ve spor yatırımlarına 1 milyar TL civarında bütçe ayrıldı" dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Yıldız, Kayseri İl Özel İdaresi tarafından temin edilen 90 bin TL değerindeki malzemeyi 34 amatör kulübün yöneticilerine teslim etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Gençliğe Yapılan Yatırımın Kendine Has Bir Değeri Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement