Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Güncel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Bilecik Milletvekili adayları Halil Eldemir ve Ramazan Kurtulmuş, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

21.04.2015 13:53

AK Parti Bilecik Milletvekili adayları Halil Eldemir ve Ramazan Kurtulmuş, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Eldemir, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Terle ile muhtarların katıldığı ziyarette, AK Parti kadrolarının, kerameti kendinden bilen kadrolar olmadığını belirterek, "Milletimiz yetki verdikçe bu yetkiye ihanet etmeden, bu yetkiyi iyi kullanarak hizmet etmeye gayret ediyoruz. Milletimiz bize yetki vermese biz 13 yıldır iktidarda olamayız, bu kadar dik duramayız. Milletimiz arkamızda olmasa, bir takım kumpaslara hep birlikte gideriz ve akıbetimiz ne olur" dedi.

AK Parti'nin bir kadro partisi olduğunu ve kimlerin olduğunun önemi olmadığını dile getiren Eldemir, şöyle konuştu:

"Bizlere düşen sadece bu kutlu davada birer nefer olup, hepimiz birlikte milletimize hizmet etmeye talip olmaktır. Geçtiğimiz 13 yıllık süreç içerisinde yaptıklarımız oldu, yapamadıklarımız oldu, iyi diye yola çıkıp da beceremediklerimiz de oldu. Milletimiz samimiyetten, kendisini aldatmayandan, kuru vaatlerden değil, yapılan icraatlardan hoşlanıyor. Artık Türkiye kabuğunu kırdı, daha ileriye gidecek. Daha ileriye giderken de hepimizin amacı yarını kurtarmak değil, 2023'lerin, 2053'lerin, 2071'lerin planlarını yapmak. Bunun için de sağlam adımlarla, kendinden emin bir şekilde, dünyada lider ülke Türkiye sevdasıyla bu işlerde yürümek. Bu istikrarın sürmesi, Türkiye'nin önünün açılması ve sivil bir anayasa lazım. Sivil anayasa ile de Türkiye'nin önünde tam yetkili Cumhurbaşkanı ve Başbakan bu ileriye doğru bir kargaşalık çıkartabilir, onun için başkanlık sistemine geçmemiz lazım. Bizim arzumuz artık emin adımlarla geleceği inşa etmek. Bunun için de önümüzdeki süreçte sizlerden tam destek bekliyoruz."

Kurtulmuş da AK Parti'yi milletin kurduğunu ve milletin her türlü değerinin AK Parti'de siyaset yaptığını söyledi.

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement