Genelkurmay'dan Şehit Ailelerine Davet - Son Dakika
Güncel

Genelkurmay'dan Şehit Ailelerine Davet

Genelkurmay\'dan Şehit Ailelerine Davet

Genelkurmay Başkanlığı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliğe, Van'daki şehit ailelerini temsilen Van Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Ayhan Kahraman ile amcası Şaban Kahraman'ı davet etti.

28.02.2014 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelkurmay Başkanlığı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliğe, Van'daki şehit ailelerini temsilen Van Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Ayhan Kahraman ile amcası Şaban Kahraman'ı davet etti.

İl Jandarma Komutanı Albay İrfan Kızılaslan ile Kahraman ailesinin İpekyolu Caddesi'ndeki evini ziyaret eden Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Barutçu, Van Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Ayhan Kahraman ile amcası Şaban Kahraman ve aile fertleri tarafından karşılandı.

Aile üyeleriyle bir süre sohbet eden Barutçu, "Genelkurmay Başkanlığımızın 18 Mart Şehitler Günü etkinliklerine katılmak üzere tüm şehitler adına gönderdiği davetiyeyi takdim ediyorum" diyerek davetiyeyi Şaban Kahraman'a verdi.

Korgeneral Barutçu ve beraberindekileri evinde ağırlamanın büyük bir onur kaynağı olduğunu belirten Şaban Kahraman, Genelkurmay Başkanlığının davetine katılmaktan şeref duyacağını ve kentteki tüm şehit aileleri adına davete katılacaklarını söyledi.

Genelkurmay Başkanlığı ve komutanların her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu anlatan Kahraman, "Şehitlerimiz adına gelen bu davet üzerine İnşallah Ankara'ya gideceğiz. Bu davet bizim için şeref oldu. Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmuyoruz. Şehitlerimize minnettarız ve her zaman onları kalbimizde yaşatacağız. Komutanlarımıza da evimizi şereflendirdikleri için çok teşekkür ediyorum" dedi. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Genelkurmay'dan Şehit Ailelerine Davet - Son Dakika


Advertisement