Samsun'un Atakum ilçesindeki "Gezi Parkı" olayları ile ilgili haklarında dava açılan 109 kişinin yargılanmasına başlandı.
Atakum ilçesinde, İstanbul Taksim Gezi Parkı'ndaki eylemlere destek amacıyla 1 Haziran 2013 günü ve akşamı düzenlenen eylemle ilgili haklarında dava açılan 109 kişi bugün hakim karşısına çıktı. Samsun 7. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşma, sabah saat 09.00'da başladı ve öğlen yarım saat aranın ardından saat 15.30'da sona erdi.
109 sanıktan 64'ü ile aralarında polislerin de bulunduğu 14 mağdurdan 8'i duruşmada hazır bulundu ve ifade verdi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi. - SAMSUN
Son Dakika › Güncel › Gezi Olayları Davası Ertelendi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.