Giom, 6 Aralık Cuma Gecesi İndigo Kabininde Yerini Alıyor - Son Dakika
Güncel

Giom, 6 Aralık Cuma Gecesi İndigo Kabininde Yerini Alıyor

Giom, 6 Aralık Cuma Gecesi İndigo Kabininde Yerini Alıyor

Avustralya' dan Amerika' ya ve Avrupa' ya bir çok önemli gece kulübü ve festivalin değişmez isimlerinden olan Giom, 6 Aralık 2013 Cuma gecesi indigo kabininde yerini alıyor!

02.12.2013 15:25

Defected, Toolroom, Recovery Tech ve Lost My Dog gibi önemli plak şirketlerinden sayısız parça çıkaran Giom, özelilikle 2010 yılında çıkardığı parçası "Things U Do" ile dikkatleri üzerine toplamıştı. Riva Starr, Fred Everything ve Nathan G gibi isimlerle de ortak çalışmalar yaptı. Giom ayrıca, geçtiğimiz yıl Hector Couto'nun dans müziği klasiği "Let The Music Play"e yaptığı remix ile Traxsource' un top 100 listesinde 6 hafta üst üste en üst sırada yer aldı.

2011 yılında ilk mix albümü "Clips & Space" i İngiltere' nin önemli house müzik plak şirketlerinden Lost My Dog'dan çıkaran Giom, albümün tanıtım partisini de hiç yabancısı olmadığı Fabric' te yaparak büyük ilgi toplamıştı. Giom,İstanbullu müzikseverler için 6 Aralık 2013 Cuma gecesi indigo kabininde yerini alıyor!

DANS SEVERLERE MÜJDE:

TIGA indigo KABİNİNE GELİYOR!

Kanada' nın dans müziği dünyasına kazandırdığı en büyük isimlerden Tiga, Let's Go Dancing Tour 2013 kapsamında indigo kabinine geliyor!

1990' ların başında Montreal' de başlattığı parti serileriyle dikkat çeken Tiga, şehire getirdiği dj' ler ve kendi performanslarının yanı sıra 1994 yılında açtığı şehrin ilk elektronik müzik butiğiyle şehirdeki elektronik müzik kültürünün oluşmasındaki öncü isimlerden biri oldu. 2001' de çıkardığı "Sunglasses At Night" EP' si ile dans müziği listelerinde en üst sıralara hızla yükselen ve haftalarca listelerden düşmeyen Tiga, hala birçok remixi yapılan bu parçayla çoğu dans müzik severin hala başucunda yerini alıyor.

Depeche Mode, The Prodigy, Moby, Justice, Pet Shop Boys, The Killers ve The XX gibi sayısız sanatçı ve gruba remix yapan Tiga, 1998' de kurduğu ve yayınladığı 20 albüm ve sayısız EP ile 15 yıldır aralıksız devam eden plak şirketi Turbo Recordings ile de dans müziği piyasasına yön veren en önemli isimler arasında yer alıyor.

Eylül ayında yine Turbo Recordings'den yayınladığı parçası "Let's Go Dancing" ve aynı parçaya geçtiğimiz günlerde Solomun, Maya Jane Coles, ve Breach gibi isimlerin yaptığı remixlerden oluşan Remix EP' sinin dünya turu kapsamında Tiga, 7 Aralık 2013 Cumartesi gecesi indigo kabininde!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Giom, 6 Aralık Cuma Gecesi İndigo Kabininde Yerini Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement