Giresun Emniyet Müdürlüğü'nde Devir Teslim Töreni - Son Dakika
Güncel

Giresun Emniyet Müdürlüğü'nde Devir Teslim Töreni

Giresun Emniyet Müdürlüğü\'nde Devir Teslim Töreni

Son atamalarla Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan Giresun İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, görevini Uğur Öztürk’e devretti.

18.03.2014 17:45

Son atamalarla Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan Giresun İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, görevini Uğur Öztürk'e devretti.

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen devir teslim törenine, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve emniyet personelleri katıldı. Yeni Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, 2 yıl boyunca Giresun İl Emniyet Müdürü görevini yürüten Hikmet Bulak'a hizmetlerinden dolayı çiçek takdim etti. Hikmet Bulak ise değişikliğin hayırlı olması temennisinde bulunarak Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk'e Giresun İl Emniyet Müdürlüğü'nün forsunu verdi.

Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, "Giresun'a emniyet müdürü olarak atandım. Yaklaşık 2,5 yıldır yani 28 aydır bura görev yapmaktayım. Bu süre içerisinde gerek şube müdürlerimiz, gerek personellerimiz gerekse halkımızın desteğiyle ilimiz ve ülkemizin selameti için var gücümüzle çalışmaya gayret ettik. Önemli olan bir görevin hakkını verebilmektir. Bizler ekip ruhu içerisinde güzel başarılara imza attık. Türkiye ortalamasında suç işleme oranları yüzde 15 gibi arttığı bir dönemde biz iki yıl içerisinde yüzde 40 oranında düşüş gerçekleştirdik. Yine olayların aydınlatılmasında Türkiye ikincisi, halkla ilişkiler ve eğitim verilmesinde ise birinci olma başarısı elde ettik. Bütün bu başarılar halk içinde halkı kucaklayarak gerçekleştirildi. İnanıyorum ki yeni görev arkadaşım bu başarıların da üzerine çıkan bir performans gösterecektir. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Giresun'un yeni Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ise, "Giresun'un huzurlu bir kent olduğunu biliyoruz. Bu bir bayrak yarışlıdır. Bu görevi Hikmet Bulak ağabeyimden devralıyorum. Onun yaptığı güzel işleri ekip ruhu içerisinde daha da iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz. Bundan sonraki yaşantısında ve görevlerinde başarılar diliyorum, gözü arkada kalmayacak" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Giresun Emniyet Müdürlüğü'nde Devir Teslim Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement