(GİRESUN)- Giresun Belediyesi'nin düzenlediği Giresun Kitap Fuarı kapılarını açtığı 21 Kasım'dan bu yana yoğun ilgi görüyor. Her gün binlerce ziyaretçinin akın ettiği fuar hem yayınevlerini hem de kitapseverleri bir araya getiriyor.
Etkinlik kapsamında çok sayıda ulusal ve yerel yazar okurlarıyla buluşurken, düzenlenen imza günleri ve söyleşiler de yoğun katılımla gerçekleşiyor.
Ziyaretçiler, farklı türlerde binlerce kitabı inceleme fırsatı bulurken, yayınevleri de yeni eserlerini tanıtma imkanı elde ediyor.
Bu yıl beşincisi düzenlenen Giresun Kitap Fuarı, 29 Kasım Cumartesi günü kapılarını kapatacak. Yetkililer, fuara gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını dile getirerek, tüm kitapseverleri kültür şöleninin yaşandığı fuarı ziyaret etmeye davet etti.
Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezi'nde açılan fuar her gün saat 10.00 – 20.00 saatleri arasında ziyarete açık tutuluyor.
Son Dakika › Güncel › Giresun Kitap Fuarı Yoğun İlgiyle Devam Ediyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.