Giresun Üniversitesi İftarda İl Protokolünü Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Giresun Üniversitesi İftarda İl Protokolünü Ağırladı

Giresun Üniversitesi İftarda İl Protokolünü Ağırladı

Giresun Üniversitesi geleneksel iftar yemekleri kapsamında il protokolünü ağırladı.

26.07.2012 13:36

Giresun Üniversitesi geleneksel iftar yemekleri kapsamında il protokolünü ağırladı. Giresun Üniversitesi Sahil Sosyal Tesileri'nde düzenlenen iftar yemeğine Vali Dursun Ali Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Belediye Başkan Vekili Orhan Kurt, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Çetinbaş, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce ve üniversitenin idari ve akademik personelleri katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Rektör Prof. Dr. Aygün Attar "Ayların en hayırlısı Ramazan ayında beraber olduğumuz bu akşamda tüm dileklerinizin olmasını temenni ediyorum. Ülkemizin birlik beraberlik ve bütünlüğünün bozulmaması en büyük duamızdır" dedi.

Vali Dursun Ali Şahin ise "Üniversiteler bulunduğu şehrin sosyo-ekonomik ve kültürel yapısını şekillendiren kurumlardır. Giresun Üniversitesi yeni vizyonu ile yükselmektedir. Bunun en belirgin göstergesi yabancı uyruklu öğrencilerin 2012 - 2013 eğitim öğretim döneminde Üniversitemizi tercih etmesidir, yeni akademik kadroların artarak talep görmesidir. Bizde Giresun Valiliği olarak üniversitemizi tercih eden öğrencilerimizin barınma problemlerini en aza indirme çabası içerisindeyiz" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Giresun Üniversitesi İftarda İl Protokolünü Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement