Golf Sahasında Töre Cinayeti - Son Dakika
Güncel

Golf Sahasında Töre Cinayeti

Golf Sahasında Töre Cinayeti

Bugünün gazete manşetlerine yansıyan gündemin önemli konuları.

16.01.2012 08:47  Güncelleme: 09:41

Radikal Gazetesi, "Lefter Yazılır Türkiye Okunur" başlığı ile Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in cenaze törenini ve hayatını manşetine taşırken, Akşam Gazetesi, "MİT'te Aile İçi Zirve" başlığı ile yapısal dönüşümden geçen MİT'in medya ve devletten önce kapılarını MİT çalışanlarının ailelerine açmasına manşetinden yer verdi.

Günün dikkat çeken manşetlerinden biri de "Golf Sahasında Töre Cinayeti" başlığı ile Milliyet Gazetesinden geldi.

Milliyet Gazetesinin haberine göre;

Kadın sığınma evinden geçen yıl 1 Kasım'da kaçırılan Türk kızı Arzu Özmen'in cesedi Lübeck kenti yakınındaki bir golf sahasında gömülü halde bulundu.

Detmold kentinde geçen yıl 1 Kasım'da kaçırılan 18 yaşındaki Arzu Özmen'i bulabilmek için 200 polisin uzun süre sürdürdüğü arama çalışmaları sonuç vermedi. Alman kanalları, Özmen'in cesedinin Lübeck kenti yakınlarındaki Grosensee kasabasında bir golf sahasında gömülü bulunduğunu bildirdi.

Cesedin Arzu Özmen'e ait olduğunu, başka bir yerde öldürüldükten sonra golf oynanan alana getirilerek gömüldüğü belirtildi. Alman Bild gazetesi aile baskılarına dayanamayan Özmen'in geçen ağustos ayında kadınlar evine sığındığını bildirirken, genç kızın kaybolmasından sonra ağabeyleri Osman, Kemal, Kirer, Elvis ve kızkardeşi Şirin Özmen'i gözaltına alındığını hatırlattı.

3 KİŞİ BASKIN YAPTI

Alman gazeteleri, bir fırında çalışan Özmen'in kaybolduğu günlerde 20 yaşındaki Alman Alexander'e aşık olduğunu, erkek kardeşlerinden birinin Alman sevgilisinden ayrılmasını istediği, karşı çıkınca dövüldüğünü yazmıştı. Bild Gazetesi, aile baskılarına dayanamayan Arzu'nun ağustos ayında kadınlar evine sığındığını, 1 Kasım'da erkek arkadaşı tarafından ziyaret edilmesinin ardından saat 01.00 sıralarında maskeli üç kişinin eve baskın yaparak Arzu'yu kaçırdığını aktarmıştı.

İşte bugünün tüm gazete manşetleri:

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Golf Sahasında Töre Cinayeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement