Gondolda Nikah - Son Dakika
Güncel

Gondolda Nikah

Gondolda Nikah

Gaziantep'te öğretmenlik yapan Osman Uçar, kendisi gibi öğretmen olan nişanlısı Filiz Kenger ile Kızılırmak üzerinde gondolda evlendi.26 yaşındaki Osman Uçar, bir süreden beri nişanlı olduğu 26 yaşındaki Filiz Kenger ile evlilik işlemleri için...

01.07.2013 14:08

Gaziantep'te öğretmenlik yapan Osman Uçar, kendisi gibi öğretmen olan nişanlısı Filiz Kenger ile Kızılırmak üzerinde gondolda evlendi.

26 yaşındaki Osman Uçar, bir süreden beri nişanlı olduğu 26 yaşındaki Filiz Kenger ile evlilik işlemleri için Avanos Belediyesi Nikah Memurluğu'na başvuruda bulundu. Nikah işlemleri için belediyeye başvurduktan sonra nişanlısına sürpriz yapmak isteyen Uçar, Kızılırmak üzerinde tur yaptıran bir şirketten gondol kiraladı. Evlilik günü belediye nikah dairesine gitme hazırlığı yapan nişanlısını Kızılırmak kenarına getiren genç, burada Avanos Belediyesi Nikah Memuresi Hülya Köse ve şahitleri Atakan Uçar ve Bilgehan Serttaş ile birlikte gondola bindi. Kızılırmak üzerinde gondol içerisinde kıyılan nikahta evlilik için 'Evet' diyen genç çifti ırmak kenarındaki ve köprüdeki vatandaşlar ve yakınları da alkışlarla kutladı.

Osman Uçar, "Evlilik yapılan mekan için oldukça farklı seçenekler ortaya konulmaya başlandı. Ben de gondolu tercih ettim, ama bunu son ana kadar eşime söylemedim. Onun için de farklı bir sürpriz olduğunu düşünüyorum" dedi.

Türkiye'nin en uzun nehri olan Kızılırmak Nehri üzerinde bir süreden beri devam eden gondol turlarının bu ve benzeri etkinlikler için seçilen oldukça ilginç bir mekan özelliğini taşıdığını söyleyen öğretmen Filiz Kenger Uçar da, "Daha önce evlenmek için farklı mekanlar seçen çiftler olduğunu duymuştuk ama gondolda evlilik oldukça farklı bir düşünce imiş. Unutulmaz bir gün yaşadım. Gerçekten çok farklı bir duyguydu ve çok mutluyum" diye konuştu.

Bir süre nehirde tur atan genç çifte asma köprünün altından geçtikleri sırada yakınları köprü üzerinden çiçek attılar. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement