Gönlü Bodrum'da Kaldı - Son Dakika
Güncel

Gönlü Bodrum'da Kaldı

Gönlü Bodrum\'da Kaldı

Abd'li ünlü model Anna Christina Schwartz, dünyaca ünlü bir mayo şirketi için kamera karşısına geçtiği Muğla'nın Bodrum ilçesine hayran kaldı.

06.06.2016 19:57

Abd'li ünlü model Anna Christina Schwartz, dünyaca ünlü bir mayo şirketi için kamera karşısına geçtiği Muğla'nın Bodrum ilçesine hayran kaldı. Sosyal paylaşım sitesinde cennet koylarda çektirdiği fotoğraflarını paylaşan Schwartz, kendisini tekne ile gezdiren Bodrumlu kaptanlara teşekkür edip, tekrar geleceğini belirtti.

Geçen yıl ağustos ve ekim aylarında Kapodakya ve Bodrum'a tatil için gelen 32 yaşındaki ünlü model Anna Christina Schwartz, bu kez yine ünlü bir mayo firmasının çekimleri için geçen mayıs ayında Bodrum'a gelerek, cennet koylarda kamera karşısına geçti. Üç gün süren çekimler boyunca Yalı Mahallesi'ndeki lüks bir otelde konaklayan ve çekimleren artan zamanda bir ahşap tekneyle denize açılarak Kara Ada, Orak Adası ve Marmaris'teki dünyaca ünlü Sedir Adası'nı gezen Schwartz, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Günde 6 saatlik çalışmadan artan zamanını kısa süreli de olsa tatil yapıp, dinlenerek geçiren Schwartz, kendisini gezdiren Bodrumlu kaptanlar İsmet Bilgin ve Erdem Bilgin'e teşekkür edip, cennet koylarda çektirdiği fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında paylaştı. Schwartz paylaşımında, "Kendimi cennette hissediyorum. Bodrum'a özgü teknelerle koyları ve adaları gezmek bir harikaydı. Çok kısa zamanda uzun süreli tatil için geleceğim" ifadelerine yer verdi.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gönlü Bodrum'da Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement