Gönül Elçilerinden Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Gönül Elçilerinden Anlamlı Ziyaret

Gönül Elçilerinden Anlamlı Ziyaret

Siirt'te Gönül Elçileri, engelsiz yaşam merkezi ve kadın konuk evini ziyaret etti

27.02.2013 13:42

Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde gerçekleştirilen "Gönül Elçileri" Projesi kapsamında, Vali Ahmet Aydın'nın eşi Arzu Aydın başkanlığında, Gönül Elçileri, Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon merkezi ile Kadın Konuk evini ziyaret etti.

Bayan Aydın, beraberinde Vali Yardımcılarının eşleri Sibel Saltaş, Asuman Pala, Siirt'li gönül elçilerinden Ayhan Peker, Beyhan Yeşilbaş ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Sayın ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, merkezdeki vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Bayan Aydın,"Gönül Elçileri" projesinin İlimizde hızlı bir şekilde yürütülmeye devam ettiğini belirterek, "bugün Gönül Elçilerimiz ile birlikte Kadın Konuk evi ve engelsiz yaşam merkezini ziyaret ettik. Bu proje ile halkımızın sosyal sorunlara ilişkin olarak farkındalığın artırılması ve sosyal sorumluluğunun geliştirilmesi hedeflenmektedir. Bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Kadın Konuk evinde kalan bayanlara yaş pasta ikramında bulunan bayan Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Sayın ve Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ömer Faruk Ergün' den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gönül Elçilerinden Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement