Google Earth'dan Tarabya Köşkü! - Son Dakika
Güncel

Google Earth'dan Tarabya Köşkü!

Google Earth\'dan Tarabya Köşkü!

ABD'de bulunan Cumhurbaşkanı Gül, Google genel merkezinden Tarabya Köşkü'nü izlemeye aldı.

25.05.2012 05:49  Güncelleme: 09:32

Çeşitli temaslarda bulunmak için Amerika'da olan Cumurbaşkanı Abdullah Gül, Google, Facebook ve Microseoft'un genel merkezlerini de ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Gül'ün Google ziyaretinde, Gül'e Google kurucularından Sergey Birin eşlik etti. Gül, Google Earth'ten Tarabya Köşkü'nü izledi. Google'da çalışan dünyaca ünlü Türk doktor Mehmet Öz'ün kardeşi Seval Öz Google'da çalışmanın nasıl bir duygu olduğu yönündeki soruya " Çok heyecanlı bir duygu. Buradaki şirket ve kurucuları tam bir ideal kampüs oluşturdular. Genç insanların kendi fikirleri ile çalışabilmeleri, fikirlerini paylaşması. Çalışan sürekli burada kalabilir. Değişik sosyal aktiviteler mevcut burada" dedi.

FACEBOOK TAHTASINA İMZALARINI ATTILAR

ABD'nin Batı kıyısındaki gezisine devam eden Gül, Google'dan sonra Facebook'u da ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Gül, eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte Facebook tahtasına kendi imzalarını attı. Basın mensuplarının Facebook binasindan görüntü almasına izin verilmedi.

Bu arada Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, Google'in kurucusu Sergey Brin ile sürücüsüz arabaya bindi. Gül, Brin tarafından Google alanında gezdirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Google Earth'dan Tarabya Köşkü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement