Güncel Gözlem Örgütü: Şam'da Işid'in Saldırısında Ölenler 70 Kişiyi Aştı
Suriye İnsan Hakları Gözlem Örgütü'ne göre, Irak Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) üstlendiği Şam'daki intihar saldırısında ölenler 70 kişiyi de geçti.
Suriye İnsan Hakları Gözlem Örgütü'ne göre, Irak Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) üstlendiği Şam'daki intihar saldırısında ölenler 70 kişiyi de geçti.
Suriye'de iç savaşın sona erdirilmesi için hükümet ve muhalif katılımcıların görüşmelere katılmak üzere
Cenevre'de toplandığı Pazar günü IŞİD, Şiiler için kutsal bir türbenin de bulunduğu al-Sayyeda Zainab bölgesindeki dinsel alana iki intihar bombacısı ve bomba yüklü bir araç ile saldırdı.
Suriye devlet haber ajansı SANA'nın haberine göre, Suriye
Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Silahlı terör örgütü kalabalığın toplandığı bir anda al-Sayyeda Zeinab kutsal alanına bomba yüklü araç ile saldırdı. Yaralılara yardım için sağlık ekipleri ve sivillerin toplandığı sırada iki kişi de üzerlerindeki bombaları patlatarak kayıpların artmasına neden oldular" denildi.
- İstanbul
Kaynak: DHA
Sizin düşünceleriniz neler ?