Gül, Dünya Satranç Şampiyonunu Makamında Kabul Etti - Son Dakika
Güncel

Gül, Dünya Satranç Şampiyonunu Makamında Kabul Etti

Gül, Dünya Satranç Şampiyonunu Makamında Kabul Etti

Satrançta Dünya Şampiyonu ve Avrupa İkincisi olan Doğa Koleji Öğrencisi Ekin Barış Özenir, Okul Müdürü İbrahim Belci eşliğinde Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül'ü makamında ziyaret etti.

07.09.2013 23:25

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Gül, "7 yaşında Avrupa ikincisi, 9 yaşında ise Avrupa ve Dünya Şampiyonu olan öğrencimizin başarılarının gerçekten etkileyici olduğunu belirtmek istiyorum" dedi.

Gül, "Öğrencimizin başarısında büyük emeği olduğuna inandığım öğretmenleri, anne ve babası başta olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Böyle bir evlat yetiştirdikleri için aileyi ayrıca kutluyorum" diye konuştu.

2011 yılından itibaren çeşitli şampiyonalara katıldığını ifade eden Özenir ise kendini bildi bileli satrançla uğraştığını belirterek, şu anki hedefinin satranç dalında uluslararası usta (Grand Master) unvanını almak olduğunu ifade etti.

Gül, ziyaretin sonunda Karadağ'da yapılacak 2013 Avrupa Yaş Grupları Satranç Şampiyonasına katılacak öğrenciye başarılarak dileyerek, hediye takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gül, Dünya Satranç Şampiyonunu Makamında Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement